Stirile din ziua: 5 iunie 2017

La Pasajul Jiul n-a fost vacanta de Rusalii / VIDEO

La Pasajul Jiul n-a fost vacanta de Rusalii / VIDEO

Timișorenii revin din mini-vacanța de Rusalii, iar traficul și așa infernal va fi și mai mult îngreunat de restricția valabilă în zona Jiul. La pasaj se montează două din cele trei poduri și, surprinzător pentru România, chiar s-a muncit, deși au fost atât de multe zile libere.

Din pacate, nu vom afla niciodata ce putea face premierul Grindeanu pentru Timisoara

Problema nu mai e dacă, ci când Sorin Grindeanu va fi nevoit să plece din Palatul Victoriei. O să-l prindă sau nu următoarea vacanță bugetară, cea de Sfânta Maria? Fiindcă lucrurile par mai limpezi decât niciodată, PSD-iștii ridicându-și poalele în cap.

Viata in 145 de imagini greu de uitat. Expozitia World Press Photo, in premiera la Timisoara

Veselie, tristețe, durere, moarte chiar. Toate trec dincolo de hârtie și vă ating iremediabil, dacă petreceți fie și câteva secunde în fața unor fotografii care spun povești mai bine decât biblioteci întregi de vorbe. Nu ratați expoziția World Press Photo, care ajunge în premieră la Timișoara.

De la hora, la politica. Busoi a fost in campanie prin Timis de Rusalii / FOTO

Întâi la rugă, apoi la dezbatere politică! Nicolae Robu și candidatul său preferat la președinția PNL, Cristian Bușoi, s-au întâlnit, de Rusalii, cu liberalii de prin județ. Săptămâna trecută, senatorul Alina Gorghiu anunțase că Viorel Cataramă, Cristian Bușoi și Ludovic Orban vin pe 7 iunie în Timiș.

vaporașe

Vaporasele, la mana guvernului: termen pana la 31 decembrie, ca sa nu dam inapoi 7 milioane de euro

Încă jumătate de an! Primăria Timișoara are timp până la 31 decembrie 2017 să facă funcțional transportul în comun cu vaporașe. Data limită de finalizare a proiectului „Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega” a fost prelungită, iar Nicolae Robu face acum o sugestie guvernului.

Top