Stirile din ziua: 28 iunie 2017

Hai sa vorbiti despre role si trotinete! Primaria Timisoara a anuntat dezbaterea publica

Dacă nu sunteți de acord cu interzicerea circulației în centrul Timișoarei a bicicletelor, tricicletelor, trotinetelor, skateboard-urilor și rolelor, sunteți așteptați să vă spuneți punctul de vedere. Primăria a anunțat dezbaterea publică despre care vorbea Nicolae Robu când a decis retragerea proiectului de pe ordinea de zi.

Stalpii de troleibuz, piedica in calea largirii soselei pe care Robu i-o cere lui Dobra. CJ cere bani europeni

CJ Timiș vrea să depună pentru finanțare pe bani europeni proiectul de lărgire la patru benzi a drumului de la intrare în Dumbrăvița (dinspre Timișoara) către autostradă. E însă o mică problemă: cea a stâlpilor de troleibuz pe care ar trebui să-i mute Primăria Timișoara. Interesant este că Nicolae Robu a cerut șoseaua de la CJ.

Robu a rearanjat banii de pe agenda sportiva a PMT: Trebuie sa judecam multiparametric

Dezbateri cu scântei marți, pe tema finanțărilor nerambursabile de la bugetul local pentru proiectele de sport pe 2017. La intervenția primarului Nicolae Robu, suma totală aproape că s-a înjumătățit față de cea inițială. Informatica, câștigătoarea Cupei României la futsal, a primit mai puțin de 30% din cât se discutase în comisii, iar FC Ripensia a fost „sărită” total din schemă.

Ce „sarcina” primea anul trecut Sorin Grindeanu de la Mihai Tudose

Mihai Tudose nu e un străin pentru PSD Timiș, organizație de care s-a ocupat, din partea „centrului”, anul trecut. Ironia face ca el să-i fi dat, în martie 2016, „sarcină” lui Grindeanu să candideze la șefia CJ Timiș. Funcție din care Grindeanu a fost propulsat premier și din care a fost înlocuit cu… Tudose.

PSD are doi noi consilieri judeteni. Au plecat Dumitrascu si Sima

A patra și a cincea schimbare din ultimul an în grupul consilieri județeni social-democrați au fost votate în plenul de miercuri al CJ. Au renunțat la mandatele câștigate în iunie 2016 președintele-director al CJAS Timiș, Victor Dumitrașcu, și Cătălin-Petru Sima.

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 28 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara- str. Ulpia Traiana (p), Arcidava, orele 9 – 17, str. Mureș (p), Traian Vuia (p), Migdalului, orele 9 – 11; Sânmihaiu Român (p), Ficătar (p), orele 9 – 17.

Top