Stirile din ziua: 7 iunie 2017

Iaurt cu aloe, tigari din iarba, fara nicotina, si tot felul de minunatii, la Salonul International de Inventii

Cea de a treia ediţie a Salonului Internaţional de Invenţii şi Inovaţii „Traian Vuia” s-a deschis miercuri la Timişoara, în holul Casei Tineretului. Sunt aici ţigări din iarbă fără nicotină, maşini de dezinfectat bani, machete de avioane, praline din nuci verzi şi lichior din ghimbir şi iaurt cu aloe vera.

Orban, cu Bolojan, Falca si Hava la Timisoara: Nu eu l-am scos pe Robu din echipa mea / FOTO

Candidat la președinția PNL, Ludovic Orban a descins, miercuri, la Timișoara cu o garnitură solidă de susținători. Printre aceștia, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan și Mircea Hava. La prezentarea platformei de la sediul liberalilor au venit și primarii-disidenți. Miercuri a fost ziua în care doi din cei trei candidați la președinția PNL și-au prezentat moțiunile la

Mii de locuri de parcare in Timisoara. SDM nu stie sa-si vanda marfa, crede primarul Robu

Timișorenii se plâng că nu sunt locuri de parcare, însă primarul Nicolae Robu spune că n-ar avea motive. Asta, pentru că SDM a muncit din greu, chiar dacă nu știe cum să-și prezinte realizările. În raportul de activitate pe 2016 sunt trecute sub 200 de astfel de locuri de parcare.

parcări

PSD mai incearca o data: De vaporetto se aude ceva? Macar puneti semafoarele pe intermitent

Lucrări necoordonate și semafoare inutile – acestea sunt motivele enunțate de PSD Timișoara, care au dus la sufocarea traficului auto în orașul de pe Bega. Social-democrații îi cer din nou primarului Nicolae Robu ca măcar în cel de-al 12-lea ceas să facă măcar ceva logic pentru timișoreni. Ei îl și ironizează însă pe edilul liberal.

trafic in Timisoara

Robu: Pasajele Jiul si Popa trebuie sa fie functionale pana la iarna. E infiorator, dar nu ne putem teleporta

Haosul din traficul din Timișoara continuă, dar primarul Nicolae Robu spune că tot răul e spre bine și că, la iarnă, vrea ca Pasajul Jiul și Pasajul Popa Șapcă să fie funcționale. Până atunci, promite din nou deschiderea „bretelei” din zona Bd. Antenei și spune că nimeni n-a inventat o metodă de teleportare.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 7 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bârsei (p), E. Zola (p), J. P. Marat (p), Eternității (p), Divizia 9 Cavalerie (p), Gh. Leahu, Martir Silviu Motohon, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Al. Lăpușneanu (p), Șag – str. I nr. 11, Coștei, Găvojdia, Nițchidorf –

Top