Stirile din ziua: 21 iunie 2017

Victorie senzationala pentru Daniel Corbeanu in China

Victorie senzationala pentru Daniel Corbeanu in China

Una dintre cele mai aşteptate gale K1 din Asia din acest an s-a disputat la Shenzhen, o metropolă spectaculoasă de la graniţa cu Hong-Kong. Interesant este că un român a reuşit să doboare toate aşteptările printr-o victorie memorabilă împotriva favoritului local.

motiune de cenzura

Doi deputati de Timis, altii decat Suciu si Cucsa, ar fi putut vota pentru caderea Guvernului Grindeanu

Singurii care au votat alături de majoritatea PSD-ALDE la moțiunea de cenzură au fost deputații minorităților naționale. Conform liderului de grup Varujan Pambuccian, fiecare dintre aceștia a decis să voteze conform „propriei conștiințe”. Din grup fac parte și doi deputați de Timiș, dar și un timișean ales într-un alt județ

Grindeanu: Am ales calea cea mai grea, sa nu accept functii si sa nu fac compromisuri

Premierul Sorin Grindeanu speră ca, în 6 luni, situația în care s-a aflat el să nu se repete. Guvernul său a picat miercuri în parlament, iar luni sunt așteptate consultări ale partidelor cu președintele Klaus Iohannis. Grindeanu a vorbit cu Iohannis după moțiunea de cenzură, dar nu a vrut să ofere detalii.

Guvernul Grindeanu a cazut! Minoritatile au votat pro-Dragnea

Moțiunea de cenzură contra Guvernului Grindeanu a trecut. Chiar dacă rezultatul nu a fost anunțat oficial, se pare că sunt 241 de voturi în favoarea moțiunii, față de cele 233 minim necesare. PNL, USR, PMP și UDMR au anunțat că nu votează. Au votat însă cei din grupul minorităților, 7 dintre ei fiind cu tabăra Dragnea.

Poli Timisoara va transfera unul din cei mai buni mijlocasi din Liga I

Poli Timişoara, salvată in extremis de la retrogradare, a transferat, dintr-o lovitură, trei fotbalişti cu state vechi în Liga I. Campania nu se opreşte aici, conducerea clubului urmând să mai anunţe trei noutăţi în această perioadă, dintre care un mijlocaş a cărui cotă se apropie de un million de euro.

Ia romaneasca iese din nou pe bicicleta la Timisoara

Cele mai frumoase ii și cele mai cochete bicicliste ies, din nou, la pedalat pe străzile Timișoarei. Așa va fi celebrată sâmbătă, 24 iunie, Ziua Internațională a Iei. Vor fi premii și multă voie bună, totul pentru a sărbători frumusețea portului popular românesc. Mare atenție însă: copiii sub 14 ani nu pot participa decât în remorci speciale sau pe bicicletele părinților.

aquatim

Apa rece oprita in zona Constructorilor

Aquatim anunță că miercuri, 21 iunie, între orele 8 și 20, va întrerupe furnizarea apei pe străzile Constructorilor și Calea Moșniței, pentru remedierea unui defect de pe conducta magistrala de alimentare cu apă de pe str. Constructorilor. Vor fi afectate firmele din zonă Azur, Tehnomet, Holcim, Petrom (depozit) și postul trafo de pe Calea Moșniței.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe miercuri, 21 iunie, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT Romanilor, 10, 10A, 10B, 10C, 10D. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate Pieței Romanilor și străzilor Torac, A. Șaguna, Baba Dochia, Ștefan cel Mare, St. O. Iosif, Lunei, Timocului,

Top