Stirile din ziua: 17 septembrie 2017

Tragedie in Buzias: o familie a fost ucisa de vijelie

Tragedie in Buzias: o familie a fost ucisa de vijelie

Furtuna de numai 15 minute care a afectat duminică după-amiază județul Timiș a produs o adevărată tragedie în Buziaș. Trei oameni, membri ai aceleiași familii, și-au pierdut viața în parcul din orășelul timișean care a fost grav afectat de vijelie.

Vijelia a facut ravagii in Timis. 5 morti, numarul ranitilor creste

Vijelia de duminică după-amiază a ucis, în Timiș, 4 oameni, doi la Timișoara, trei din Buziaș, iar numărul răniților este în creștere. Sunt zone fără energie electrică, dar și fără gaz, și sunt în stradă toate forțele de intervenție. UPDATE: Au fost 436 de solicitări la ISU Banat, cele mai multe în Timișoara, unde au fost smulși de furtună 204 copaci și au fost avariate 30 de autoturisme.

Dezastru la Timisoara: vijelia cu vant de pana la 90 km/h a ucis 2 oameni! / FOTO + VIDEO

Câteva minute și-o vijelie stârnită din senin au făcut dezastru și au stârnit panică la Timișoara. Orașul a fost sub cod portocaliu de vânt. Copaci smulși din rădăcină acoperișuri desprinse, pubele ridicate și duse zeci de metri – acesta a fost „tabloul” de duminică după-amiază. Din păcate, sunt două decese și 12 răniți.

In Piata Badea Cartan inca nu se lucreaza, dar Robu spera sa fie respectat termenul de 84 de zile

Precupeții din Badea Cârțan au fost mutați de două săptămâni în Piața Traian, dar lucrările efective de modernizare nu au început încă. Primarul Nicolae Robu spune că e treaba firmei care a câștigat licitația și care e posibil să nu aibă toate materialele. Șantierul ar trebui încheiat în luna decembrie.

Continental si Dalli, cei mai noi sponsori ai lui ACS Poli

După o veste foarte proastă primită la începutul acestei săptămâni, la ACS Poli a venit și o veste bună. Rezultatele excelente din ultima perioadă, dar și insistențele primarului Nicolae Robu au dat rezultate, astfel încât două mari firme timișorene și-au dat acordul să sponsorizeze clubul. Știrea a dat-o chiar primarul oamenilor de afaceri pe care i-a chemat să-i ajute pe alb-violeți.

Top