Stirile din ziua: 2 septembrie 2017

Si-au respectat statutul de favoriti! Victorie pentru Timisoara Saracens in derby

Si-au respectat statutul de favoriti! Victorie pentru Timisoara Saracens in derby

Singurul derby care contează în rugby-ul românesc în ultimii 8 ani, Timișoara – Baia Mare și-a scris sâmbătă un nou episod. Și ce episod frumos a fost. Un rugby început pe soare, terminat pe furtună, cu două echipe ce au dat totul pentru victorie, cu răsturnări de scor și cu o izbândă muncită.

Robu: E bine ca se fac stadioane la Alexandria si Targoviste, dar Timisoara e tot in Romania

Primarul Nicolae Robu continuă să susțină că nu-l deranjează faptul că guvernul aprobă construirea unor stadioane acolo unde nici cu gândul nu gândești. Edilul le-a scris totuși lui Mihai Tudose și Liviu Dragnea, cerând sală polivalentă și stadion pentru Timișoara, în calitate de Capitală Europeană a Culturii 2021, și așteaptă „ecou pozitiv”.

Santierul de pe Calea Martirilor se inchide pana la iarna, promite Robu. Retelele „surpriza” au fost mutate

S-a rezolvat problema rețelelor de utilități care trebuia mutate pe Calea Martirilor. Primarul Nicolae Robu spune acum că șantierul care le scoate peri albi de luni bune celor care trebuie să facă zilnic drumul Giroc – Timișoara va fi terminat până la venirea iernii.

Olaroiu si Radoi au vrut sa preia ACS Poli, Robu i-a pus in asteptare

Primarul Nicolae Robu a admis în câteva rânduri că a avut discuții cu patru potențiali investitori la ACS Poli, dar i-a amânat pe toți. Printre cei care s-au arătat interesați de preluarea clubului a fost și tandemul format din Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi, ne-au declarat surse din club.

Bastionul Theresia s-a transformat in Cetatea Vitejilor / FOTO

Cu lupte desprinse parcă din cărțile de istorie și muzică de la curțile de demult, de pe străduțele Timișoarei a început, vineri seară, Cetatea Vitejilor. Este un eveniment organizat de Muzeul Național al Banatului, în Bastionul Theresia, și până duminică sunteți așteptați să vă bucurați de surprizele pregătite.

Top