Stirile din ziua: 29 septembrie 2017

Nimic din meciul cu oltenii! Poli a pierdut dupa un meci echilibrat

Nimic din meciul cu oltenii! Poli a pierdut dupa un meci echilibrat

Se putea mai mult? Cu siguranţă, dar ăsta e fotbalul… Poli şi CSU Craiova veneau după câte un rezultat de egalitate. Timişoara a remizat la Iaşi în etapa precedentă, scor 1-1, în timp ce oltenii lui Mangia au încheiat cu un scor identic partida de la Severin cu FC Voluntari.

Efect post-furtuna: Garda de Mediu „calca” Primaria Timisoara, sa vada de copaci

Comisarii Gărzii de Mediu vor veni în control la Primăria Timișoara, pentru a se asigura că au fost respectate normele privind îngrijirea spațiilor verzi. Totul, după furtuna de acum două săptămâni, în urma căreia primarul Nicolae Robu a anunțat că au fost smulși din rădăcini sau rupți în jur de 3.500 de arbori.

Robu: Nu facem expertiza pentru poarta din Calea Aradului! Lasati anchetatorii sa-si fac treaba

Primăria Timișoara nu va face expertiză în cazul porții de pe Calea Aradului. Nicolae Robu susține că o astfel de decizie este exclusiv în mâna organelor de anchetă. În continuare, edilul refuză categoric să ofere orice fel de declarație pe această temă.

Timisoara are nevoie de metrou. Robu il sustine de la distanta pe Boc, care vrea si el la Cluj

Timișoara are nevoie de metrou. Așa cum are nevoie și Clujul. Asta susține primarul Nicolae Robu, conform căruia trebuie găsite mijloace alternative de transport, cel puțin până când „un fel de drone pentru mobilitatea persoanelor” ar putea deveni ceva uzual.

Prin Timisoara inca atarna cabluri dupa furtuna. Robu: Le-as taia fara ezitare

Sunt două săptămâni de la furtuna care a devastat Timișoara și urmele acesteia încă se văd în oraș. Sunt arbori rupți în unele parcuri, între blocuri și, în plus, sunt, și la momentul actual, cabluri care atârnă pe străzi sau pe trotuare. Primarul Nicolae Robu dă în continuare vina pe operatori.

Licitatia din Bastionul Theresia va fi reluata. Dobra: Nu avem cum sa scadem preturile

Consiliul Județean Timiș a scos la licitație șapte spații din Bastionul Theresia, dar, după strigare, n-a dat niciunul. Au fost doar doi ofertanți, ambii pentru cel mai mic dintre ele. Procedura va fi reluată cel puțin o dată în acest an și prețurile nu vor scădea.

Vals printre stalactite. Cand are loc concertul din Pestera Romanesti

Dacă e octombrie, trebuie să fie concert în peșteră. În Peștera Românești, desigur. Speo-concertul a ajuns la ediția cu numărul 33 și are în program, fără discuție, Mozart. Surpriza din acest an este o repetiție generală cu public, care are loc în Timișoara, cu o zi înainte de evenimentul propriu-zis.

Top