Stirile din ziua: 5 septembrie 2017

Nicolae Robu pe santier

Robu: Nu ne putem teleporta. Pe unde se lucreaza in Timisoara si cand se inchid santierele / LISTA

Robu: Nu ne putem teleporta. Pe unde se lucreaza in Timisoara si cand se inchid santierele / LISTA

Traficul din Timișoara este sufocat pe mai multe artere, la diverse ore, dar numai așa poate fi modernizat orașul. Nu sunt soluții „magice” pentru a evita blocajele, iar primarul Nicolae Robu susține în continuare că majoritatea timișorenilor este de partea lui. În total, sunt 27 de șantiere și vedeți mai jos când ar trebui încheiate.

Teribilistii fac ce vor in trafic. Robu spune ca e din cauza populismului si a politicii / VIDEO

50.000 de inconștienți care sfidează regulile de circulație, în numai două săptămâni, și un șef de Poliție Rutieră cu discurs populist. Sunt nemulțumirile primarului Nicolae Robu, care a luat din nou foc din cauza că radarele și sistemele de detecție a trecerii pe roșu nu sunt folosite pentru sancționarea șoferilor teribiliști.

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica au verificat taberele din Timis la finalul vacantei de vara

Cele două tabere şcolare încă funcţionale în Timiş corespund în cea mai mare cu cererile sanitare, dar au o mare problemă: nu dispun niciuna de cabinet medical. În cazul în care unul dintre copii ar avea ceva probleme, personalul medical nu ar putea interveni rapid.

De ce stam in trafic? Si din cauza… optimului monocriterial, spune Robu

Unda verde este sublimă, dar, spun unii șoferi exasperați de cât le ia să traverseze orașul, lipsește aproape cu desăvârșire. De vină, spune primarul Nicolae Robu, ar fi specialiștii în trafic, pe care nu-i poate convinge să nu aplice pe străzile din Timișoara ceea ce el numește „optimul monocriterial”.

ACS Poli, salvata momentan cu un imprumut de la un anonim

Peste jumătate din oameni de afaceri care au dat, săptămâna trecută, 30.000 de euro către ACS Poli au contracte cu Primăria Timișoara. Altfel, două persoane fizice au împrumutat clubul cu 200.000 de euro, bani care vor returnați, spune Nicolae Robu, după ce LPF va achita drepturile de televizare.

Pe-un picior de Plai: alergare pentru incepatori, parinti si copii

Alergotura invită, la Pădurea Verde, începătorii în alergare și părinții cu copii. „Pe-un picior de Plai” are și curse de 2 kilometri, care se desfășoară în natură, pe trasee de pământ, la care pot participa toți care vor să alerge, dar cred că nu sunt în stare sau tot amână momentul.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 5 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Steaua (p), Bârsei (p), Secerii, Titus Maior Muresan, E. Zola (p), Eternității (p), Barbu Lăutaru (p), J. P. Marat (p), orele 9 – 17; Giroc – Zona str. Cucului, Sînandrei nr. 43, Alioș (p), orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart

Top