Stirile din ziua: 6 septembrie 2017

113 santiere mici si mari, deschise in Timisoara. Pana cand se poate lucra / LISTA

113 santiere mici si mari, deschise in Timisoara. Pana cand se poate lucra / LISTA

Că în unele zile pierzi ore în traficul din Timișoara, deși încă n-a început școala, se știe. Totul e însă spre binele comunității, spun oficialii primăriei: fie pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, fie pentru rețelele de utilități. Direcția Edilitară a inventariat 86 de lucrări și a anunțat și termenele până la care carosabilul trebuie să fie ca nou.

Big Brother incepe sa rupa amenzi, spune primaria. Din 11 septembrie, „vitejiile” din trafic ajung la Politia Rutiera

Sunt ultimele zile în care șoferii teribiliști își pot face de cap pe străzile din Timișoara. Radarele și sistemele de detecție a trecerii pe roșu funcționează, iar de luni, 11 septembrie, toate datele vor ajunge la Poliția Rutieră, care poate începe să dea amenzi.

Unde va fi primul centru de legume-fructe din Timis. Primariile trebuie sa faca propuneri

Un amplasament – e primul pas pentru realizarea mult discutatului centrului de colectare și depozitare legume-fructe din Timiș. E un proiect mai vechi al CJ, care a trecut prin mai multe modificări. Deși a fost alocat 1 milion de euro pentru această investiție, abia acum se va stabili locul unde va fi ridicat centrul.

curs

Va trimiteti copilul la scoala? Pregatiti cateva sute de lei pentru rechizite

În câteva zile începe noul an şcolar, iar părinţii sunt nevoiţi să scoată din buzunar cel puţin câteva sute de lei pentru a le asigura copiilor cele necesare. Pregătirile includ achiziţii importante, atât ustensile de scris sau caiete speciale ghiozdane, haine şi încălţăminte, poate chiar şi o tabletă sau un laptop.

politia locala

Politia Locala are nevoie de discretie. Se intalneste in secret cu presedintii consiliilor de cartier

Întâlnirile între polițiștii locali și președinții consiliilor de cartier, pe tema problemelor cu care se confruntă cetățenii, trebuie să se desfășoare „într-un cadru discret”. Ele sunt interzise altor persoane, pentru că, spune primarul Nicolae Robu, unii participanți joacă anumite roluri.

Inca 140 de biciclete in sistemul VeloTM. De pedalat pe ele, probabil la primavara / FOTO

A zecea (!!!) oară a fost cu noroc, astfel că Primăria Timișoara a primit, în sfârșit, bicicletele care urmează să fie puse în stațiile speciale de pe malurile Begăi. Licitația privind achiziționarea celor 140 de vehicule n-a avut, multă vreme, niciun ofertant.

Bastionul Theresia, scos la licitatie cu strigare. Ce spatii are de inchiriat CJ Timis

Dacă vreți să fiți chiriaș în Bastionul Theresia, vă puteți înscrie acum la licitația organizată de Consiliul Județean Timiș pentru mai multe spații. Contractele vor fi încheiate pe următorii cinci ani, iar în 25 septembrie ar trebui anunțați câștigătorii. CJ ar urma să încaseze, în total, aproximativ 50.000 euro pe lună.

aquatim

Apa rece oprita la Jimbolia

Aquatim anunță că miercuri, 6 septembrie, între orele 8 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în zona de blocuri de pe str. Republicii din Jimbolia, pentru efecturea unor lucrări de întreținere la rețeaua de canalizare. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 6 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Vasile Lupu (p), Vulturilor (p), Calea Buziașului (p), Spătarul Milescu, Th. Palady (p), orele 9 – 17; Sînandrei – zona la ieșire din Sînandrei spre Carani, Sânmihaiul German, Biled (p), orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart Meter – Fârdea (p),

Top