Stirile din ziua: 3 septembrie 2017

poli

Esec dureros pentru Poli. Invinsi in ultima secunda la Calarasi

Esec dureros pentru Poli. Invinsi in ultima secunda la Calarasi

Handbaliștii de la SCM Poli continuă seria partidelor în care parcă se joacă cu inimile suporterilor. Dacă în sezonul trecut majoritatea partidelor au fost decise pe final de meci, și în prima etapă din noul sezon a început la fel.

cursa rățuștelor

Bega Bulevard, tot fara vaporase. 2.000 de euro, castigati cu un bilet cumparat pe ultima suta de metri /FOTO

A zecea ediție a Cursei Rățuștelor de la Bega Bulevard a fost cu noroc pentru 20 de timișoreni care au câștigat premii diverse fiindcă au vrut să facă o faptă bună. Premiul de 2.000 de euro i-a revenit lui Adrian Nicula, care a cumpărat biletul câștigător chiar înainte de începerea cursei. Bega Bulevard s-a desfășurat fără vaporette, dar primarul Nicolae Robu a mers totuși cu barca.

Vrei sa vezi pe ce santiere ale patriei se si lucreaza? Pro Infrastructura are harta care-ti trebuie

În România se discută, de aproape 30 de ani, despre construirea de autostrăzi, șosele moderne și căi ferate de secol XXI. Cum stăm de fapt, ce șantiere au început și bat pasul pe loc, dar și ce lucrări înaintează? Pe toate le puteți găsi, de acum, pe o hartă interactivă marca Pro Infrastructură.

Politia Locala cauta „marinar” pentru interventie rapida pe Bega. Alte 8 posturi scoase la concurs

La începutul lunii octombrie, Poliția Locală face încă un concurs de angajare. Sunt disponibile 9 posturi, din care unul pentru studii superioare. Unele nu necesită vechime, iar altul este pentru echipa de intervenție rapidă de pe Bega. Toți candidații trebuie să știe să meargă pe bicicletă.

Nu-l scapati din ochi: Incepe Festivalul de Film Central European la Timisoara / PROGRAM

Cinema Timiș, Piața Libertății, Iulius Mall, Sinagoga din Cetate, Piața Dacia, Sala 2 a Teatrului Național, Casa Artelor, Cărturești. Toate vor fi, în perioada 3-9 septembrie, gazdele câte unei „felii” din prima ediție a Festivalul de Film Central European. Sunt mai multe secțiuni, programul este plin ochi și veți regăsi aici inclusiv ultimul film al lui Emir Kusturica.

Santierul de la spitalul de copii mai dureaza. Robu nu stie cand va fi gata, la iarna se va lucra in interior

Clădirea viitorului spital de copii va fi gata până la iarnă, după care se va lucra la amenajările interioare. Primarul Nicolae Robu nu poate avansa însă un termen până la care va trebui încheiat șantierul. Spitalul a fost promis, în 2012, de fostul premier Victor Ponta, care avansa ca termen de finalizare anul 2014.

Trenul Timisoara Nord – Mangalia face 18 ore pana la mare! Din cauza vantului

Timișorenii care au avut ghinionul să plece spre mare sâmbătă seară, 2 septembrie, pentru a se bucura de finalul verii, își încep vacanța cu nervi! Trenul în care s-au urcat în Gara de Nord are deja trei ceasuri întârziere, astfel că voiajul va dura 18 ore! S-a stat aproape 3 ore și jumătate după Roșiori, pentru că vântul a adus niște crengi care au „întrerupt tensiunea” în fire.

Top