Stirile din ziua: 1 septembrie 2017

Derby de la primul meci. Campionii isi intalnesc eternii rivali

Derby de la primul meci. Campionii isi intalnesc eternii rivali

Capul de afiș al etapei a II-a din SuperLiga CEC Bank va fi derbyul dintre Timișoara Saracens și Știința Baia Mare, singurele echipe care au reușit să câștige titlul de campioană de când primul eșalon valoric se dispută în actualul format.

Robu a facut rost de 30.000 de euro pentru Poli. Clubul are nevoie de 200.000 euro lunar

O treime din oamenii de afaceri invitați prin SMS de primarul Nicolae Robu la discuții despre finanțarea lui ACS Poli au și venit la întâlnire. Edilul e mulțumit și spune că a făcut rost, dintr-un foc, de peste 30.000 de euro pentru echipă. Salariile, la care sunt restanțe din mai, însumează aproximativ 150.000 de euro lunar.

simulare pod jiul

Primaria Timisoara ar putea renunta la construirea Podului Jiul. In ce conditii s-ar putea face totusi

Apele Române încă nu au avizat proiectul pentru construirea viitorului pod Jiul. Acesta ar fi prea jos pentru condițiile de navigare de pe Bega. Primarul Nicolae Robu spune că încă nu au fost estimate costurile care să ia în considerare cerințele de la Ape, dar, dacă acestea sunt prea mari, podul ar putea să nu se mai facă.

Veste buna: Timisoara s-a rupt de tara. Veste rea: tara ne ia de fraieri

Primarul Nicolae Robu ori e confuz, ori suntem confuzi noi pe motiv că dumnealui nu ne spune tot. Probabil câte puțin din fiecare. Vorbea dumnealui de trei soluții pentru ACS Poli. Prima: să dea bani marile firme timișorene „pe verticală sau orizontală”, astfel ca activitatea la club să meargă fără ca municipalitatea să fie nevoită să recurgă la varianta doi.

Vechea clinica de fizioterapie de pe Loga, transformata cu 3 milioane de euro. Acum se face proiectul

Clinica de Balneologie a Spitalului Municipal va intra în secolul XXI și pentru asta Primăria Timișoara vrea bani de la Uniunea Europeană. Primul pas este întocmirea proiectului pe baza căruia va fi solicitată o finanțare de peste 2,8 milioane de euro, contractul fiind atribuit în aceste zile.

Doi hoti din banda Fercovici, arestati 30 de zile, dupa ce au spart o locuinta cu proprietarii inauntru / VIDEO

Unul dintre celebrii hoți de buzunare din Timișoara a fost, în sfârșit, arestat pentru 30 de zile. Asta, după ce a jefuit, în mai puțin de o lună, două locuințe, fiind filmat de fiecare dată. Partenerul său de tâlhării a fost prins la Vinga și va ajunge și el după gratii.

64 de echipe din mai multe tari, la International Vest Liga

Clubul sportiv FC Juventus Timișoara s-a înființat în septembrie 2008, când, sub îndrumarea antrenorului Cristi Moraru, s-au reunit primii jucători ai grupei, la Electrica Timișoara. „Totul pentru bucuria copiilor” este conceptul sub care a pornit la drum Vest Liga, un proiect privit cu neîncredere de mulţi, dar care s-a dovedit a fi o carte câştigătoare.

Politica bate bunul simt la Lugoj: Aura Twarowska nu e demna sa fie cetatean de onoare!

Luptele politice din CL Lugoj frizează absurdul. Pentru a doua oară în 2017, o propunere de acordare a unui titlu de cetățean de onoare pică la vot în consiliul local. De această dată, proiectul o viza pe mezzosoprana Aura Twarowska, solistă a Operei de Stat din Viena, născută în orașul de pe Timiș.

Aproape 100 de scoli si gradinite din Timis, fara avize de la pompieri

Pompierii au verificat o parte din școlile și grădinițele din Timiș, pentru a vedea dacă există autorizații de securitate la incendiu. Din 106 unități de învățământ controlate, 98 nu au aceste acte. În august, ministrul Educației, Liviu Pop, spunea că părinții nu ar trebui să-și lase copiii în școli fără autorizații PSI.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 1 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Daliei (p), Fagului (p), Al. Lazăr, Ardealul (p), I. Gabriel, Răchitei, Baba Novac, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. M. Eminescu (p), Cireșului, Silvana (p), P. Sandor (p), K. Karoly (p), Gh. Doja (p), Gramma (p), M. Encsel, E. Murgu,

Top