Stirile din ziua: 8 septembrie 2017

Aquapark cum n-a vazut sud-estul Europei, la Timisoara. Robu promite pana in 2020

Cel mai nemaipomenit aquapark din Europa de Sud-Est va fi construit la Timișoara până în 2020. Nu știm unde și nici cât costă, dar va fi făcut pe bani de la bugetul local. Este ultima promisiune a primarului Nicolae Robu, care spune că tobogane ca aici nu vor fi niciunde.

De la UNITER la Ironman: actrita Daniela Torok, de la Teatrul German, a facut cursa vietii in Austria

Daniela Török, actriţă a Teatrului German de Stat Timişoara, a doborât recordul național la triatlonul Austria Triathlon Podersforf, o faimoasă competiţie sportivă de anduranţă. Și-a propus să facă sub 11 ore, iar rezultatul a fost și peste așteptările ei.

sfânta maria

Nasterea Maicii Domnului, Sfanta Maria Mica

Nașterea Maicii Domnului este prăznuită pe 8 septembrie, fiind prima mare sărbătoare din anul bisericesc. Datorită Fecioarei Maria, Fiul lui Dumnezeu S-a întrupat, a biruit moartea și a dăruit oamenilor viața veșnică în Împărăția Cerurilor. Maica Domnului are nouă zile de pomenire în calendarul bisericesc.

aquatim

Apa rece oprita la Deta

Aquatim anunță că vineri, 8 septembrie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Deta, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 8 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Slavici (p), C. I. Nottara (p), N. Paganini (p), Recoltei nr. 15, orele 9 – 15; Săcălaz nr. 416, Zona MFA, Orțișoara (p), orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart Meter – Fârdea (p), Barna (p), Botinești (p), Hauzești(p), Surducu

Top