Stirile din ziua: 10 septembrie 2017

Mai greu decat era cazul! Prima victorie pentru handbalistii de la Poli

Mai greu decat era cazul! Prima victorie pentru handbalistii de la Poli

După eşecul inexplicabil de la Călăraşi, de la +8 avantaj la -1 în ultimele secunde, handbaliştii de la SCM Poli aveau nevoie de o reabilitare rapidă, în faţa unei echipe incomode, HC Vaslui.

Moment poetic cu Nicolae Robu. Cat de departe se simte primarul Timisoarei de linistea adevarata

În prag de nou an școlar, când toți timișorenii se gândesc cu groază cum vor circula, dar primarul Nicolae Robu a ales să se relaxeze un pic. A fost pe Valea Almăjului și, inspirat de susurul apelor, a decis să facă publică una dintre propriile creații lirice. De luni, cel mai probabil, va avea drept fond sonor glasul spart al claxoanelor.

Incepe scoala. Pe la Jiul se circula, ce alte santiere ar trebui inchise pana pe 11 septembrie / VIDEO

În prima zi de școală se va circula pe sub Pasajul Jiul, însă în multe alte zone din oraș se lucrează încă. Sunt, conform datelor oficiale oferite de municipalitate, 113 șantiere mai mari sau mici. Unele dintre acestea ar trebui să fie închise tot pe 11 septembrie.

Open Stage, in Piata Sf. Gheorghe: hai sa vezi cei mai talentati tineri artisti din Timisoara

La Timișoara are loc, peste câteva zile, primul festival dedicat exclusiv trupelor de copii și adolescenți. Se întâmplă în Piața Sf. Gheorghe, unde vor cânta atât trupe deja cunoscute, cât și formații care așteaptă să-și facă intrarea în lumea muzicală.

Strada Grigore Alexandrescu urmează să fie modernizată

Noi promisiuni pentru strada Grigore Alexandrescu. Robu: O facem 100% in 2018

Dacă locuiți pe strada Grigore Alexandrescu, trebuie să mai așteptați o vreme până când veți avea parte de condiții decente de trafic, deși acest lucru vi se promite de câțiva ani. Artera va intra în șantier, vor fi făcute trotuare și va fi introdus iluminatul stradal, dar numai în 2018. Cel puțin așa susține primarul Nicolae Robu.

Top