Stirile din ziua: 11 septembrie 2017

Ce victorie! Poli vine cu toate punctele din Groapa

Ce victorie! Poli vine cu toate punctele din Groapa

Ambiţie şi determinare. Atribute care pot face diferenţa în orice meci de fotbal, indiferent de combatante. Poli Timişoara a arătat că poate juca de la egal la egal cu oricine şi, mai ales, că victoria cu liderul CFR Cluj nu a fost o întâmplare.

Chiria pentru „Lenau mic” trebuie renegociata. Primaria, la mana Episcopiei Romano-Catolice

Primăria Timișoara va trebui să renegocieze cu Episcopia Romano-Catolică chiria pentru încă un imobil în care funcționează o unitate de învățământ. Este vorba despre „Lenau Mic”, din Piața Unirii, pentru care contractul de închiriere a expirat. Până una-alta, el va fi prelungit până la finele lunii octombrie.

Mare sarbatoare mare: in weekend e Ruga Timisoarei

Se anunță două zile cu joc și voie bună la finele acestei săptămâni, pe scena Teatrului de Vară în Parcul Rozelor. Urmează o nouă ediție a unui eveniment mult așteptat: Ruga Timișoarei. Nu lipsesc din program Nicoleta și Andreea Voica, Petrică Moise, Tiberiu Ceia, Nicu Novac și alții artiști cu mult lipici la public.

Prima zi de scoala la Pedagogic. Robu: In 50 de ani nu s-a facut nimic pentru modernizarea Timisoarei / FOTO

Prima zi de școală la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara l-a avut și ea ca oaspete pe primarul Nicolae Robu. Acesta le-a explicat mai degrabă părinților că a întârziat 20 de minute, dar nu pe motiv de trafic, ci din cauza ceremoniilor de la celelalte școli.

Elvetieni, nu alta! Angajatii Primariei Timisoara au venit la timp si n-au mai ajuns pe Facebook

Două „liste ale rușinii” publicate pe Facebook și… gata! Angajații Primăriei Timișoara vin la serviciu cuminți și la timp. Luni, 11 septembrie, niciunul dintre ei nu a întârziat la birou, așa că pe pagina „televiziunii” PMT a fost postat un alt fel de anunț.

lenau

Sapte scoli in doua schimburi in Timisoara. Robu: Sunt foarte cautate, orice am face e insuficient

În Timișoara sunt șapte școli în care copiii învață în două schimburi și acest lucru nu se va schimba curând. Sunt școli foarte căutate, spune primarul Nicolae Robu, și autoritățile nu prea au ce face pentru a găsi spații suplimentare, raportat la numărul mare de elevi. Totuși, urmează, conform edilului, investiții importante.

A inceput scoala la CNB. Din nou, sub platanii lui Franz Joseph / FOTO

Peste 2.400 de copii au început, luni, școala la Colegiul Național Bănățean. E primul an în care școala este în proprietatea primăriei. Au fost multe emoții și de această dată sub platanii imperiali, iar episcopul vicar Paisie Lugojanu i-a dojenit pe copii din prima zi. Pentru că… făceau gălăgie!

Praga, o minune de descoperit in culorile aurii ale toamnei / FOTO

E de ajuns să ştii că este situată în Boemia centrală şi gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume căpătă deja un aer melancolic. Praga, una dintre cele mai frumoase capitale europene, este un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti și reuşeşte să-şi păstreze aerul de măreţie de demult.

CCIAT organizeaza un parteneriat de afaceri cu firme din Voivodina

Timişoara va găzdui, la începutul lunii, octombrie un parteneriat de afaceri româno-sârb. Organizatori sunt Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş şi Camera de Comerț și Industrie a Provinciei Voivodina (Serbia). Evenimentul face parte din agenda de activități pentru Semestrul 2 din 2017, stabilită în acordul de colaborare încheiat între cele două camere de comerț,

aquatim

Se spala reteaua de la Cosava: Nu beti apa de la robinete!

Aquatim anunță că, în noaptea de 11/12 septembrie, va întrerupe furnizarea apei reci în Coșava, pentru spălarea și igienizarea rezervorului și a rețelei de distribuție a apei. Marți, 12 septembrie, conductele vor fi umplute cu apă amestecată cu soluție dezinfectantă, dupa care vor fi spălate cu apă sub presiune. Procedura de spălare a conductelor va

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 11 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mureș (p), E. Quinet (p), Pius Brânzeu (p), Mircea Neamțu (p), Aida (p), Traviata (p), V. Gaga, Bd. Sudului (p), E. Pamfil, I. Sârbu, M. Sadoveanu (p), E. Cioran (p), orele 10 – 14, str. Steaua (p), Bârsei (p), Secerii, Titus

Top