Stirile din ziua: 4 septembrie 2017

Informatica a facut spectacol cu Resita la futsal

Informatica a facut spectacol cu Resita la futsal

Start perfect de campionat pentru Informatica Timişoara. După ce a câştigat în premieră Supercupa României la futsal după 4-3 cu Autobergamo Deva, bănăţenii s-au impus în prima rundă a campionatului la Călăraşi cu 4-2, iar luni au făcut scorul rundei a doua, 7-0 cu „vecinii” din Valea Domanului, Muncitorul Reşiţa.

Pe ce activitati culturale da Primaria Timisoara 900.000 lei: cine in alb, festivaluri, conferinte duhovnicesti

Primăria Timișoara a anunțat luni, 4 septembrie, cele 37 de proiecte finanțate prin al doilea apel de proiecte culturale. Era disponibilă suma de 900.000 lei, iar cei mai mulți bani îi vor primi FITT și Fundația Universitatea de Vest.

Timisoara e blocata in trafic. Robu: Oamenii imi spun ca sunt temerar / FOTO

FC Ripensia. Bd. Pârvan. Zona Maria. Bd. Republicii. Spitalul de copii. Circumvalațiunii. Calea Lipovei. Traficul din Timișoara se desfășoară în condiții infernale. Se stă zeci de minute pe rute care, în mod normal, pot fi parcurse într-un sfert de oră. Primarul Nicolae Robu spune însă că timișorenii îl felicită pentru decizia de a porni mai multe șantiere simultan.

Politia Locala, la vanatoare de bizoni parcati pe pistele de biciclete. Cateva zeci, amendati in weekend

Primarul Nicolae Robu spune „fără menajamente”, Poliția Locală se execută în doi timpi și trei mișcări. Agenții au amendat, în weekend, câteva zeci de șoferi care au parcat pe pistele de biciclete din centrul Timișoarei. Spre deosebire de anii trecuți, nesimțirea pe patru roți pare să fie mai… observabilă. Ar fi și greu să fie altfel, câtă vreme o pistă întreagă e ocupată de mașini.

Tur de arhitectura: Hai sa cunosti Timisoara si sa-i afli povestile

Tu cât de bine îți cunoști orașul? Cât de bine știi care sunt poveștile lui și ale cartierelor sale? În lunile septembrie și octombrie, arhitecții din Timișoara pregătesc 16 tururi ghidate, toate gratuite, la care sunt invitați să participe toți cei care vor să descopere cât de frumoasă și plină de savoare, dar și cât de tristă este urbea în care locuiesc.

Opt zile in Israel si Iordania. Vacanta pentru suflet si inima / FOTO

În Iordania se spune că Moise a zărit Țara Promisă. E locul în care Isus a fost botezat, e locul unde se află fortăreața în care Irod a ordonat decapitarea lui Ioan Botezatorul. Una dintre cele mai spectaculoase destinații ale toamnei este această interesantă țară, care are atât de multe povești.

aquatim

Apa rece oprita in Giulvaz si Mosnita

Aquatim anunță că luni, 4 septembrie, între orele 8 și 16, va întrerupe furnizara apei în Moșnița Veche și Moșnița Nouă, pe străzile Balea, Primăriei, Vidraru, Văliug și Surduc, pentru lucrări de extindere a rețelei de distribuție pe strada Mare. De asemenea, luni și marți, 4 și 5 septembrie, între orele 9 și 15, va

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 4 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Buziasului (p), Traian Simu (p), Th. Palady (p), G. Antipa (p), Constantin Radu (p), M. Miloia (p), E. Racoviță, N. Cocea (p), Anina, Legumiculturii (p), Atanasie Marian Marinescu, orele 9 – 17; Moșnița Veche – Zona str. Arlechino, Domino, Bolero, Scaramuș,

Top