Stirile din ziua: 7 septembrie 2017

10.000 de lei amenzi pentru ambrozia dintre cruci

10.000 de lei amenzi pentru ambrozia dintre cruci

Suntem în plin sezon de ambrozie, iar alergicii din Timișoara nu au deloc viață ușoară în această perioadă. Sunt o mulțime de terenuri de care proprietarii nu se sinchisesc, dar planta crește în voie și printre morminte! Polițiștii locali au dat o nouă tură de amenzi.

Fetele de la CS SCM Timisoara se prezinta in fata publicului banatean

Nou-promovată în Liga Națională de baschet feminin, SCM Timișoara întâlnește una dintre formațiile valoroase ale Serbiei în cea de-a doua partidă amicală din intersezon, prima la sala „Constantin Jude”. Alb-violetele vor înfrunta ZKK Kraljevo, echipă care evoluează atât în campionatul intern, cât și în Liga Adriatică.

De ce vin rar tramvaiele si autobuzele? Pentru ca… nu sunt calatori. Ce ar trebui sa faca timisorenii

Călătorii au și ei partea lor de vină pentru faptul că autobuzele și tramvaiele din Timișoara circulă cu frecvență redusă. Asta susține primarul Nicolae Robu, conform căruia STPT (fosta RATT) scoate pe traseu mijloace de transport în funcție de nevoi. Dacă nu validați biletele, e ca și cum n-ați circula…

Se intoarce lupta anticoruptie la gainari?

Vă amintiți știrile din urmă cu 10-15 ani? La capitolul cu faptele procurorilor anticorupție defilau zilnic pe ecrane câte un boacter de tren care a luat cinci lei de la un student, un medic mai nefericit (niciodată unul important cu spate politic) care lua 50 de lei pentru o intervenție chirurgicală sau un dascăl care dădea meditații fără să achite impozit.

mihaela mircea

Lucrati in Primaria Timisoara si intarziati? O sa afle tot Facebookul!

Primăria Timișoara mai marchează o premieră, și tot pe rețelele de socializare. De acum, cei care întârzie la serviciu vor fi trecuți pe „panoul de rușine”, pe pagina de Facebook a așa-numitei televiziuni a municipalității! UPDATE: Unul dintre „întârziați” este în concediu de odihna, iar altul a dispărut între timp de pe listă.

Castelul Huniade

In noiembrie vom afla de ce a stat 11 ani in santier Castelul Huniade. Se face in sfarsit expertiza

La începutul lunii noiembrie ar trebui să fie gata celebra expertiză care să spună exact ce s-a făcut și ce nu în Castelul Huniade în ultimul deceniu. Abia apoi se va putea spune care sunt pașii următori, astfel încât imaginea dezolantă a vechiului edificiu din centrul Timișoarei să devină amintire.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară, va întrerupe joi, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT 13, 50 și PT Diana. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe Bd. Eroilor, Piața Petofi, str. Siret, A. Saligny, Ceaikovski, Craiova, Culturii, Feleacul, Negoi, Retezat,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 7 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Vulturilor (p), Poeniței, Leonard (p), Amiciției nr. 1, orele 9 – 17; Moșnița Nouă – Foraj 2, Biled (p), orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart Meter – Fârdea (p), Barna (p), Botinești (p), Hăuzești (p), Surducu (p), Dragsinești (p), Jurești

Top