Stirile din ziua: 9 septembrie 2017

Dezamagire sub Arcul de Triumf. Saracens pierde cu CSM

Dezamagire sub Arcul de Triumf. Saracens pierde cu CSM

Chiar dacă CSM Bucureşti a început campionatul cu un egal cât o înfrângere, acasă cu Iaşiul, era clar că în meciul cu campionii de la Timişoara Saracens ambiţiile sunt altele. Toţi se mobilizează exemplar în faţa celei mai puternice echipe, dar nu toţi o reuşesc să o şi bată. A făcut-o însă CSM Bucureşti, poate

Compendii da, manuale nu. Elevii dintr-a cincea vor avea o carte de 300 de pagini in care sunt toate materiile

Elevii de clasa a V-a vor începe noul an şcolar cu un „manual” de aproape 300 de pagini. Este vorba despre un compendiu care cuprinde mai multe materii şi care va ţine locul manualelor clasice cel puţin în prima perioadă a anului şcolar. Unii copii vor primi totuși manualul de Religie Catolică și toți se vor alege cu faimosul manual de Educaţie Fizică şi Sport!

Va dati cu scuterul? O sa luati amenda! Tunelul pietonal de langa Pasajul Jiul are din nou camere video

E doar pentru pietoni și bicliști, însă se trece fără probleme cu scutere și mopeduri. Mai mulți timișoreni au reclamat haosul din pasajul pietonal din zona Jiul Jiul și au cerut intevenția polițiștilor locali. Zona nu mai era însă iluminată decât parțial, iar camerele video dispăruseră. Acum au fost remontate.

Ripensia a pierdut la Targoviste, dupa un meci in care a avut marile ocazii

Una din candidatele la promovare, CS Târgovişte, a obţinut o victorie norocoasă în faţa Ripensiei, singura echipă neînvinsă din liga secundă, după 6 runde. Al șaptelea „val” a fost cu ghinion pentru bănăţeni, care au suferit primul eşec din campionat, însă după un meci pe care l-au dominat.

Doua drumuri judetene de 5 milioane de euro, gata pana la sfarsitul anului

Peste 20 de kilometri de drumuri județene ca-n palmă vor fi gata până la finele acestui an, mai repede decât era prevăzut în contracte. Este vorba despre rutele Făget – Drăgșinești, respectiv Hitiaș – Bacova, lucrări pentru care Consiliul Județean Timiș va plăti aproape 5 milioane de euro.

calea martirilor

Greu de demolat: Calea Martirilor ar putea fi sparta din nou la primavara

Construcția care ascunde magistrala Colterm de pe Calea Martirilor ar putea să nu dispară prea curând. Sunt unele probleme cu relocarea conductelor, astfel că, dacă nu se ajunge repede la o soluție agreată de toți furnizorii de utilități din zonă, strada, aflată acum în șantier, ar putea fi spartă din nou la primăvară.

Top