Stirile din ziua: 15 septembrie 2017

Un egal cat o infrangere in fata Stelei pentru Timisoara Saracens

Un egal cat o infrangere in fata Stelei pentru Timisoara Saracens

Timisoara Saracens şi-a păstrat cei mai buni jucători din sezonul trecut, dar şi pe cei mai buni tineri, iar în plus şi-a întărit echipa cu rugbişti de calitate şi a adus un antrenor cu „pedigree”. Deocamdată însă nu este destul ca gruparea să se exprime la nivelul investiţiilor, dar şi al aşteptărilor. După dezamăgirea din

Caramizi si tigle stampilate de pe vremea Imparatului Traian, scoase la lumina in Bastionul Theresia / FOTO

Cele mai vechi exponate din custodia Muzeului Naţional ale Banatului au fost scoase la lumină într-o expoziție vernisată vineri la mansarda Bastionului Theresia. O parte din această colecţie este reprezentată de primele artefacte incluse în inventarul muzeului timişorean.

Politistii locali si-au luat… segway-uri! Robu le da voie cu ele prin centru in caz de forta majora

Timișorenii n-au voie în centrul orașului cu biciclete, trotinete sau alte mijloace de deplasare alternative. Și totuși… cineva tot se va putea da cu segway-ul pe străzile pietonale, dar numai în caz de forță majoră! Poliția Locală tocmai și-a cumpărat trei astfel de vehicule.

Cum vrea sa faca Robu sala polivalenta: are teren, dar… trebuie sa dea bani daca vrea sa-l foloseasca!

Primarul Nicolae Robu a declarat, de mai multe ori, că municipalitatea deține terenul potrivit pentru construirea mult discutatei săli polivalente, dar… realitatea pare un pic altfel. Municipalitatea vrea să cumpere, pentru a demola ulterior, niște construcții în paragină care aparțin Electrometal S.A, ridicate însă pe terenul primăriei.

In 2018 incep lucrarile la podul si pasarela pietonala din zona ILSA. Cei de la Isho au terminat proiectul / FOTO

Proiectul pentru podul și pasarela pietonală din zona Ilsa este aproape gata. El va fi donat municipalității în câteva săptămâni, fiind plătit de Mulberry Investment, compania omului de afaceri Ovidiu Șandor, care construiește în zona Ilsa primul cartier ridicat de la zero în Timișoara în ultimii 27 de ani. Lucrările ar trebui, conform primarului Nicolae Robu, să înceapă anul viitor.

Daca e toamna, sunt Zilele Dovleacului la Kikinda. Cele mai mari ludai intra in concurs / FOTO

Credeți că există un dovleac mai greu de 500 de kilograme? Puteți afla răspunsul la finele săptămânii viitoare, la Kikinda, unde are loc ediția cu numărul 32 a unuia dintre cele mai așteptate evenimente ale toamnei. Zilele Dovleacului vă așteaptă cu plăcinte de să te lingi pe degete, concursuri haioase și multă distracție.

Un edil PNL explica de ce primariile din Timis ar putea pierde 750 de milioane de lei

Ar trebui să primească, prin PNDL 2, peste 9 milioane de lei pentru comuna sa, dar primarul din Gottlob nu e foarte convins că va reuși să depună în termen actele cerute de Ministerul Dezvoltării. Gheorghe Nastor (PNL) reclamă întârzierea în obținerea avizelor necesare de către primării și spune că, până acum, una singură a reușit să depună dosarul.

Sute de oameni au insotit racla Sfantului Iosif cel Nou de la Partos pe strazile Timisoarei / FOTO

Procesiunea cu moaștele Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, ocrotitorul Catedralei Mitropolitane, a adunat, din nou, sute de oameni la Timișoara. Până sâmbătă seară credincioșii se vor putea ruga la sfânta raclă, care va fi apoi așezată la locul ei în lăcașul de cult.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 15 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Libelulei nr. 2, sc. A, orele 9 – 17; Murani (p), orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart Phone – Fârdea (p), Bârna (p), Botinești (p), Hăuzești (p), Surducu (p), Drăgșinești (p), Jurești (p), Sarazani (p), Botești (p), Drinova (p), Mâtnicu

Top