Stirile din ziua: 18 septembrie 2017

spitalul județean

Baiatul de 10 ani ranit in furtuna de duminica respira singur. Fetita de 11 ani este in stare grava

Baiatul de 10 ani ranit in furtuna de duminica respira singur. Fetita de 11 ani este in stare grava

Unul dintre cei doi copii răniți grav în timpul furtunii de duminică respiră singur, iar evoluția stării sale de sănătate este favorabilă. Fetița de 11 ani este însă în continuare în stare gravă. Ambii sunt internați la Spitalul Județean din Timișoara.

Tudose, dupa furtuna de la Timisoara: Nu putem interzice prin lege fenomenele meteo periculoase

Județul Timiș și mai ales Timișoara au fost grav afectate de furtuna violentă de duminică după-amiază. Dincolo de pagubele materiale însemnate s-au înregistrat cinci morți și sunt încă internate 17 persoane, din care doi copii. Premierul Mihai Tudose cere autorităților locale bilanțurile urgente ale pagubelor. 

Premierul Tudose: Este infiorator ca 154 de sate din Timis sa nu aiba nici acum curent electric

Una dintre cele mai mari probleme cauzate de furtuna violentă de duminică este lipsa alimentării cu energie electrică a mai multor localități din Timiș. Sunt încă zone în care nu este curent nici la 24 de ore de la vijelie. Premierul Mihai Tudose spune că este „înfiorător” așa ceva. Tot de Enel s-a plâns și primarul Nicolae Robu.

Avizele de reparatii de la Cultura pentru cladirile istorice se primesc in 24 de ore

Multe din imobilele istorice sau situate în zone de protecție și zone protejate ale Timișoarei au fost afectate de furtuna de duminică după-amiază. Pentru ca proprietarii să înceapă reparațiile, Direcția Județeană pentru Cultură Timiș va elibera de urgență avize de punere in siguranta

Dan: Timpul in care poti trimite mesaje de avertizare este limitat

În România va fi pus în funcțiune un nou sistem de avertizare. Acesta se va baza pe SMS-uri trimise de companiile de telefonie către abonații din zonele afectate. Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune însă că există deja o aplicație a Departamentului pentru Situații de Urgență care alertează populația, dar numai 100.000 de oameni o folosesc, deși este gratuită.

Coruptia si lucrarile de mantuiala ucid si la Timisoara. Robu, precum Ponta, e in faza de arogante

„La revedere, sunteți penibili! Pe mine să nu mai căutați niciodată!” Aceasta a fost reacția primarului Timișoarei, profesorul universitar Nicolae Robu, la întrebarea legitimă a ziariștilor vizavi de prăbușirea porții de intrare în oraș de pe Calea Lugojului.

Poarta care a ucis un tanar pe Calea Lugojului, modernizata cu 50.000 de euro acum doi ani

Poarta sub care și-a pierdut viața la Timișoara, duminică după-amiază, un student de 24 de ani a fost modernizată în vara lui 2015. Primăria Timișoara a plătit peste 50.000 de euro unei firme care a primit lucrarea prin încredințare directă și care a avut mai multe contracte din bani publici. UPDATE: Primarul Nicolae Robu explică exact ce s-a făcut în timpul lucrărilor din anul 2015.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, in vizita la cei raniti de furtuna de la Timisoara

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns, luni dimineața, la Timișoara. Prima oprire a fost la Spitalul Județean, unde s-a întâlnit cu directorul Marius Craina și a vizitat răniții internați în urma furtunii de duminică. După-amiază este așteptat la Timișoara premierul Mihai Tudose.

aquatim

Apa rece oprita in comuna Pietroasa

Aquatim anunță că luni, 18 septembrie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Pietroasa, Crivina de Sus, Poieni, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 18 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mureș (p), Ariadna (p), Letea (p), Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Iris (p), Gh. Ranetti (p), Hebe (p), orele 9 – 17; Chișoda – CET, Fibiș (p), orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart Meter – Fârdea (p) Barna (p), Botinești (p),

Top