Stirile din ziua: 16 septembrie 2017

liga a II-a

Ce sansa ratata! Poli nu a putut invinge o nou-promovata

Ce sansa ratata! Poli nu a putut invinge o nou-promovata

Dupa ultimele partide, în care Poli a reuşit rezultate excelente, dar şi evoluţii consistente, trupa violetă nu a mai putut repeta performanţa în faţa unei echipe accesibile, nou-promovata din Sf. Gheorghe. După un meci slab, tabela a rămas nemodificată, 0-0. Prima repriză a fost modestă din toate punctele de vedere. Poli l-a folosit pe Miguel,

poli

Se putea mai mult! Politehnica pierde un avantaj de doua goluri cu Balotestiul

Un meci de „1 solist” ţinând cont de rezultatele de până acum al celor două combatante, dar şi de valoarea jucătorilor din cele două echipe s-a transformat într-un thriller, terminat nedecis. Politehnica era favorita partidei cu Baloteştiul şi totul a mers bine în prima parte, cu excepţia accidentării lui Taub. Băieţii lui Bogdan Andone au

Cu un colant si-o insigna, la Timisoara fentezi sistemul de parcare! Cine sunt smecherii carora le iese / VIDEO

Unii șoferi sunt mai șmecheri decât alții. Au descoperit metoda prin care poți parca gratis în centrul Timișoarei, fără teama de a fi amendați. Pentru asta ai nevoie de un colant de genul celor pe care le lipesc polițiștii locali și, poate, de o insignă specială. Și încă un amănunt! Ai putea fi chiar… polițist local!

Timisoara nu e numai Cetate. Veniti sa descoperiti povestile din Fabric! / PROGRAM

Ca să avem un viitor, trebuie să nu uităm trecutul. Timișoara trebuie să nu lase să-i moară poveștile, iar pentru asta e nevoie de oameni care să le spună mai departe. Asta face proiectul Heritage of Timișoara, care ajunge, la acest sfârșit de săptămână, în Fabric.

Robu: Radarele sunt reglate la 70 km/h. Am putea avea noi semafoare, dar primarul nu stie unde merg banii de amenzi

La Timișoara nu se vânează șoferi și nu există plan de amenzi. Asta susține primarul Nicolae Robu, conform căruia radarele sunt bine reglate. Edilul anunță posibile desființări de treceri de pietoni, dar și montări de noi semafoare. Ce nu pare să știe acesta este locul unde ajung banii din amenzile încasate.

Hai sa vezi cum e sa fii pilot de Formula 1! Testeaza senzatiile extreme de la volanul unui monopost

Dacă vrei să afli cum e să conduci un monopost de Formula 1, sunteţi aşteptaţi, în acest week-end, la Caravana Renault de la Iulius Mall. Până duminică inclusiv, în parcarea mallului, puteţi să testaţi, în premieră, simulatorul Vesaro, pe care piloții F1™ îl folosesc pentru a se antrena.

Top