Stirile din ziua: 14 septembrie 2017

Gorghiu il trage de maneca pe Orban: Trebuie sa gaseasca solutii sa nu mai plece oamenii din PNL

Gorghiu il trage de maneca pe Orban: Trebuie sa gaseasca solutii sa nu mai plece oamenii din PNL

Nu e liniște în PNL nici după alegerea lui Ludovic Orban ca președinte. Partidul a pierdut joi un senator, care a reclamat atmosfera toxică din filiala din care făcea parte. Alina Gorghiu crede că Orban ar trebui să reacționeze și să repare ce este de reparat în partid.

Epoca Imparatului Traian, readusa la viata in Bastionul Theresia

Colecţia de tegulae romane ştampilate a Muzeului Naţional al Banatului va fi prezentată în cadrul unei expoziţii temporare, deschisă publicului la mansarda Complexului Bastion. Sunt peste 250 de piese, din care unele unicat, care datează din secolele al doilea și al treilea.

Robu, despre radare: Nimeni nu va fi amendat pe nedrept! Voi continua lupta si eu voi fi invingatorul! / VIDEO

Anunțul primarului Nicolae Robu legat de semnarea protocolului cu Poliția, care dă verde la amendarea șoferilor teribiliști surprinși de camerele video din oraș, a adunat aproape 250 de comentarii. Edilul le cere acum timișorenilor să-i semnaleze anomaliile sistemului și spune că nu contează de câte injurii va avea parte.

Domeniul Fizica a inclus Universitatea de Vest Timisoara in faimosul top Shanghai

Universitatea de Vest din Timișoara a intrat în cel mai vechi și cel mai prestigios clasament internațional al universităților, Academic Ranking of World Universities/ARWU – cunoscut și drept rankingul Shanghai. La nivel mondial, în acest top sunt prezente mai mult de 4.000 de universități din 80 de țări.

apa calda

Fara apa calda

Colterm a anunțat că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară, va întrerupe joi, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la PT Madgearu și Plevna. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Brașov, F. Barbu, M. Viteazu, T. Vladimirescu, V. Madgearu, 16 Decembrie 1989 (parțial), Caraiman, Gheorghe

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 14 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Vulturilor (p), Gh. Șincai (p), orele 9 – 17, str. Independenței (p), M. Viteazu (p), Ghirlandei (p), Izvorului, Turgheniev, Piața N. Bălcescu (p), orele 9 – 15; Giroc – Zona str. Cucului, Rudicica (p), Giroc – SP III, Urseni (p), orele

Top