Stirile din ziua: 30 septembrie 2017

„Leii” s-au impus in Banie si sunt favoriti la calificare

„Leii” s-au impus in Banie si sunt favoriti la calificare

Debut bun de sezon pentru BC SCM Timişoara, într-o vară în care s-a pus accent pe omogenitate, mai mult decât pe transferuri. Primul joc oficial din noul sezon a fost câştigat de bănăţeni, care s-au impus cu 82-76 pe terenul lui SCM U Craiova.

Art Encounters a plecat oficial din statie la Timisoara. De la fostul depou al RATT / FOTO

Art Encounters, cel mai mare eveniment organizat în România și dedicat artei contemporane, a început oficial. Până pe 5 noiembrie, Timișoara este capitala artei contemporane. Tema centrală este viața și modul ei de… întrebuințare, iar expoziția principală nu este într-o galerie de artă obișnuită, ci într-un depou.

Optimism de drumar: Exista speranta pe soseaua spre autostrada! / VIDEO

Se practică de mulți an în vestul Europei, unde lucrările la drumuri sunt multe și rezultatele sunt vizibile rapid. Restricțiile de circulație le sunt semnalizate șoferilor cu panouri cu fețe zâmbitoare, cu fructe sau cu tot felul de animăluțe. DRDP a decis să încerce să-i destindă cumva pe conducătorii auto.

Ruina cu graffiti de pe Alecsandri intra oficial in santier. Dupa doi ani va avea scena si lift

Șantierul de aproape 700.000 de euro pe care Primăria Timișoara îl pregătește pe strada Vasile Alecsandri începe în scurt timp. Clădirea cu graffiti a fost predată constructorului care, după doi ani de lucrări, o va transforma radical.

Colonelul Pegulescu, seful CMZ Timisoara, aur la Jocurile Invictus de la Toronto! / FOTO + VIDEO

Echipa de tir cu arcul compound a României a câștigat medalia de aur la Jocurile Invictus de la Toronto. Aceasta este formată din Ionuț Butoi, Dorin Petruț și timișoreanul Augustin Nicușor Pegulescu, care i-au învins în finală pe reprezentanții SUA. La Jocurile Invictus, unde România a mers prima dată, participă militari răniți în teatrele de operațiuni.

Sala polivalenta la marginea orasului, dar nu la Giroc. Robu: Avem 93 de hectare pe Calea Torontalului

Concret n-avem nimic, dar de planuri e plin podul. Primarul Nicolae Robu spune acum că sala polivalentă de 16.000 de locuri ar putea să fie construită și altundeva, nu doar lângă stadionul „Dan Păltinișanu”. Nu la Giroc, așa cum propune CJ Timiș, ci pe Calea Torontalului.

Top