Sepci, tricouri si rolinguri pentru suporterii lui Poli

Clubul Suporterilor Poli le-a pregătit o surpriză fanilor echipei. Suporterii timişoreni care vor participa la jocurile de pe teren propriu ale lui Poli au şansa să plece acasă cu materiale ce vor purta sigla clubului cu care ţin.

Clubul Suporterilor Poli a comandat tricouri, şepci şi rolinguri care vor intra în posesia suporterilor care îşi vor achiziţiona bilet pentru jocurile lui Poli. La fiecare joc, începând cu partida de sâmbătă, de la ora 16, cu FC Olt, clubul bănăţean va organiza câte o tombolă, urmând ca de fiecare dată cinci timişoreni care îşi cumpără bilet să plece acasă cu o şapcă, un tricou sau un roling cu însemnele şi în culorile echipei favorite. Această acţiune va dura cel puţin pe durata turului campionatului.

O altă noutate pentru suporterii polişti este apariţia oficială a noului forum. Astfel, poliştii vor putea face aici schimb de idei sau vor putea purta discuţii despre Poli.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

Commando Viola a spus: (octombrie 4th, 2012 at 13:09 )

Commando Viola s-a infiintat in Peluza Sud de pe DP, si numai acolo poate exista, ce-i care au plecat de acolo nu mai au nici o legatura cu CV, sau POLI ! Oricate steaguri,steme,tobe,trompete, sau slogane ar avea sunt cu totul altii.

deBanat.ro a spus: (octombrie 4th, 2012 at 13:10 )

Uau!!! Ce mistooooo

AC RECAS NU E POLI a spus: (octombrie 4th, 2012 at 13:12 )

MANCAM RAHAT NUMAI SA ATRAGEM SUPORTERI!!!! CE RUSINE!!! SUPORTERII VIN DACA IUBESC IDEEA DE ECHIPA
AM TOT RESPECTUL FATA DE VALI VELCEA SI ALTI OAMENI DE VALOARE DE ACOLO DAR NU POT IUBI ECHIPA LUI ROBU SI BOJIN. AS IUBI ECHIPA ORASULUI. A NOASTRA! NU A LOR! SE POT DA PESTE CAP SI OFITERII DE IMAGINE CU TRUCURI D-ASTEA SI VOI DE LA DEBANAT CARE ORICE PART ACS IL PROMOVATI AICI. SEMANATI CU STIRILE SPORTIVE PROTV UNDE SE INCEPE CU STEAUA SI SE TERMINA CU STEAUA. NICI O ZI FARA UN PART CU ACS!!! HAHAHA

timea a spus: (octombrie 4th, 2012 at 14:31 )

felicitari. vad ca incepeti sa va organizati. asta lipsea echipei poli, organizarea. asa va creste si numarul spectatorilor. incet, dar sigur. sa o tineti tot asa!

@ACRECAA................... a spus: (octombrie 4th, 2012 at 16:15 )

am inteles,iubeste-l in continuare pe Orza! Care-i problema ta? Cu ce te simti vizat?

Catre Redactie a spus: (octombrie 4th, 2012 at 16:18 )

Draga redactie, de ce nu le spuneti celor care va acuza , ca stergeti de peste tot, toate postarile cu ASU Poli nu e Poli ? Vedeti facerea de bine!

ovidiu a spus: (octombrie 4th, 2012 at 17:20 )

cei 300 de la termopile vor fi o gluma pe langa rusinea pe care o vor trai cei 217 betivi care se aduna la asu poli. vor sau nu, lumea va merge la meciurile lui acs poli iar ei se vor ruga pentru indurare dupa ce isi vor da seama ca au fost prostiti si manipulati de niste indivizi dubiosi.

polifobia a spus: (octombrie 4th, 2012 at 17:21 )

Drukeria NU e Commando Viola!
CVUCS sa nascut in peluza de pe Dan Paltinisanu si acolo va ramane indiferent cine va veni sau va pleca.
Este cursul normal al vietii.

polifobia a spus: (octombrie 4th, 2012 at 17:22 )

Drukeria NU e Commando Viola!
CVUCS s-a nascut in peluza de pe Dan Paltinisanu si acolo va ramane indiferent cine va veni sau va pleca.
Este cursul normal al vietii.

alina a spus: (octombrie 4th, 2012 at 18:01 )

felicitari, baieti. o sa moara de ciuda frustratii de la asu politehnca atunci cand ne vom aduna mai multi ca ei in peluza.

pipo a spus: (octombrie 4th, 2012 at 20:55 )

Nu are rost sa vorbim de rau unii de altii,toti suntem timisoreni ,ne mandrim cu acelasi oras,pana ieri cantam impreuna si ne bucuram impreuna.La fel cum eu merg la ACS si ma incanta un rezultat bun al asu-ului cred ca multi din cei ce merg pe Stiinta in adancul fiintei lor nu raman indeferenti la rezultatele celei ce joaca pe DP.Sa lasam timpul sa le rezolve pe toate,dar rivalitatile nu-si au rostul,altfel ne transformam incet si devenim asemeni bangladesh-ului din sud .

un fost polist a spus: (octombrie 4th, 2012 at 22:12 )

cat de penibil…dati-le bai nene cate un apartament, garsoniera, ceva mai consistent ca asa sigur o sa vina multi…sau ca la deschiderea de supermarket-uri…primi 100 vor primi cate 100 lei…urmatorii 1000 cate 10 lei..si tot asa…n-ai cum sa faci fotbal asa…pai e o poza pe facebook din „inima galeriei” de la meciul cu Alba Iulia…in mijlocul lor sunt cativa baieti sarmani care veneau la fiecare meci al Recasului…ca erau localnici..si care au in jur de 16 ani…pai daca tipa unul spre ei..nu mai ramane nimeni in galerie…

gigel a spus: (octombrie 4th, 2012 at 22:30 )

Robule, sper ca nu le-ai luat din bani publici … Primar de rahat ce esti, ti se rupe de orasul asta.

Danut polistul a spus: (octombrie 4th, 2012 at 23:52 )

Druckeria = organizatie de partid a PNTCD. Asta spune tot. Cretinii astia care se dau mari suporteri ai lui ASU n-au nici o legaatura de fapt cu UPT ci sunt echipa de campanie a lui Orza care e manata-n aceasta lupta de turbarea impotriva lui Robu. Daca e un polist adevarat in orasul asta apoi asta-i Robu cretinilor ca Robu a fost singurul care a incercat sa salveze Poli de pe vremea lui Iancu prin preluarea ei 100% si asigurarea licentei pt. Liga 1 si tot el a infiintat ACS Poli ca Timisoara sa nu joace cu Leucusesti si cu Giarmata ci in curand cu Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj etc. si in 2-3 ani cu Barcelona, Real, Inter, Manchester United si alte echipe de top international. Dar apele sau separat: unii sa mearga la Leucusesti, iar noi adevaratii polisti pe Dan Paltinisanu.

Alex a spus: (octombrie 5th, 2012 at 10:37 )

Nu inteleg de unde disputele astea prostesti!!! E clar ca lumea-i satula de toata mizeria ce-i in fotbal si de aici lipsa totala de interes. Ceieialti sunt mandrii ca pot impresiona babele de prin satele uitate de lume ale judetului. Pe de alta parte e reticienta oamenilor fata de posibilele performante ce vor fi in viitor. Obisnuiti cu victorii la „granzii” din bucucuresti acum jucam la matineu, iar in conditiile revenirii pe prima scena nu crede nimeni ca se va mai putea ajunge vreodata la nivelul la care am fost in urma cu 3-4 ani!!! Din pacate, nivelul actual e tot ceea ce pot face autoritatile locale si investitorii locali din pct de vedere fotbalistic pentru Timisoara!

cico a spus: (octombrie 5th, 2012 at 12:19 )

ceva imi scapa, si anume de unde pana unde isi dau cu parerea cei care sustin asu si nu acs? sa-i lasa in pace sa se constituie daca pot, ca doar spun pe la toate colturile din oras ca nu-i interseaza. vad ca in realitate e altfel si nu fac altceva decat sa infiereze tot ceea ce se face cu acs poli.

un fost polist a spus: (octombrie 5th, 2012 at 14:06 )

@danut polistu…tu chiar crezi ce spui?…tu vezi o echipa sustinuta doar din bani publici sa ajunga la nivelul ala…sa joace cu echipele alea mari din europa?..esti prea naiv , pe bune!…si asta ti-o spune cineva care stie cam tot ce misca in interiorul acs-ului. Daca adevaratii polisti merg pe DP…inseamna ca sunteti foarte, foarte putini!…timpul ne va da dreptate..ori mie, ori tie…

@un fost polist a spus: (octombrie 5th, 2012 at 15:08 )

se vede ca te pricepi si le stii pe toate; cum s-ar putea ca ACS Poli – o echipa sustinuta de autoritati sa ajunga in Liga lui Mitica? In schimb ASU Poli sustinuta de suporteri, in 3-4 ani SIGUR se va bate cu Real de Madrid, Barcelona,Manchester City si United etc, e logic nu? La cati bani au suporterii timisoreni, se pot compara cu ANJI !

adsadas a spus: (octombrie 5th, 2012 at 16:34 )

LUATI CU PITA!

Ultras drukeria a spus: (octombrie 5th, 2012 at 18:04 )

Veti plange amarnic! Se trateaza cu Gladbach sa trimita 4 – 5 de la echipa lor a II-a, sa joace in retur la ASU !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Jurnal de campanie (14). PS(perlea)D Dumbrăviţa, doi traficanţi de migranţi pe lista pentru Consiliul Local

Care este legătura între traficul de terenuri şi traficul de migranţi? Unul singur: PS(perlea)D Dumbrăviţa. În timp ce “luptă” din greu cu mafiile imobiliare, samsara de terenuri Alina Sperlea, candidata PSD la Primăria Dumbrăviţa, ascunde o ditamai movilă de gunoi, sub o cupolă aurie de laude deşănţate. Şi nu e vorba de afacerile imobiliare pe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (14). PS(perlea)D Dumbrăviţa, doi traficanţi de migranţi pe lista pentru Consiliul Local
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Speranţa moare ultima! CFR Timişoara întâlneşte în meciul 3 al finalei United Galaţi, de această dată pe teren propriu

Finala campionatului naţional de futsal a programat primele două partide în Moldova, pe malul Dunării la Galaţi, acolo unde United, campioana en-titre a întâlnit CFR Timişoara, pentru prima dată ajunsă în ultimul act al eşalonului de elită. United a obţinut două victorii, după un 5-2 mai lejer în prima partidă, urmând un 5-3, dar în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Speranţa moare ultima! CFR Timişoara întâlneşte în meciul 3 al finalei United Galaţi, de această dată pe teren propriu
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

UPT organizează un eveniment internaţional cu oaspeţi din 16 ţări

International Staff Week, un nou proiect care este organizat de Universitatea timişoreană cu o istorie de peste o sută de ani. Universitatea Politehnica Timișoara organizează în perioada 20-24 mai 2024 cea de-a doua ediție a Săptămânii Internaționale Erasmus+, cu tema „Sinergii în lumea academică: cultivarea alianțelor, facilitarea interculturalității și promovarea durabilității”. În deschiderea evenimentului, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT organizează un eveniment internaţional cu oaspeţi din 16 ţări
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

CRAFT

CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza seminarul ”Actualizări în legislația vamală și tehnologii moderne: AES RO, NCTS RO, e-Transport, e-sigiliu și noutăți în domeniul produselor accizabile”. Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri, Sala Banat, în 28 mai, ora 10. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Direcția...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Finala campionatului naţional de futsal a programat primele două partide în Moldova, pe malul Dunării la Galaţi, acolo unde United, campioana en-titre a întâlnit CFR Timişoara, pentru prima dată ajunsă în ultimul act al eşalonului de elită. United a obţinut două victorii, după un 5-2 mai lejer în prima partidă, urmând un 5-3, dar în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Speranţa moare ultima! CFR Timişoara întâlneşte în meciul 3 al finalei United Galaţi, de această dată pe teren propriu
Una dintre cele mai lungi renovări a unui obiectiv public din Timișoara, Cinema Studio, ar putea fi finalizată în perioada următoare. Proiectul de reabilitare a fost donat, încă din anul 2020, de Grupama Asigurari cu Institutul Francez din Romania si Asociatiile Pelicula Culturala, Marele Ecran, Documentor si Asociatia Romana a Filmului Independent (Timishort), fiind în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Transformarea cinema Studio e aproape de finalizare
International Staff Week, un nou proiect care este organizat de Universitatea timişoreană cu o istorie de peste o sută de ani. Universitatea Politehnica Timișoara organizează în perioada 20-24 mai 2024 cea de-a doua ediție a Săptămânii Internaționale Erasmus+, cu tema „Sinergii în lumea academică: cultivarea alianțelor, facilitarea interculturalității și promovarea durabilității”. În deschiderea evenimentului, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT organizează un eveniment internaţional cu oaspeţi din 16 ţări
Mai multe zeci de angajați ai unor primării din Timiș, Arad și Caraș-Severin s-au adunat luni în fața Palatului Administrativ din Timișoara, pentru a protesta și a cere salarii mai bune. Cei prezenți la acțiune fac parte din Sindicatul Național al Salariaților din Comune și Orașe – SCOR. Solicitările lansate vizează o majorare salarială de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajații din mai multe primării au protestat la Palatul Administrativ din Timișoara, pentru salarii mai mari
Politehnica Timișoara a câștigat șase medalii la Campionatul Național de floretă, care a avut loc în perioada 16 – 19 mai la București. Nu a fost nicio zi fără podium pentru scrimerii alb-violeți. Politehnica Timișoara s-a deplasat cu 13 sportivi la Campionatul Național de floretă destinat seniorilor, care a avut loc în perioada 16 –...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Politehnica Timișoara se întoarce cu șase medalii de la Campionatul Național de floretă, seniori. A lipsit doar… aurul!
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza seminarul ”Actualizări în legislația vamală și tehnologii moderne: AES RO, NCTS RO, e-Transport, e-sigiliu și noutăți în domeniul produselor accizabile”. Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri, Sala Banat, în 28 mai, ora 10. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Direcția...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale
Școala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria Timișoara (Portland Trail Blazzers) și Școala Gimnazială nr. 2 Lugoj (Los Angeles Clippers) vor reprezenta județul Timiș la turneul final al Ligii Nord din cadrul Jr. NBA League România, competiție de baschet ce se adresează elevilor din clasele I-IV. Playoff-ul celei de-a doua ediții organizate în vestul țării a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Școala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria Timișoara și Școala Gimnazială nr. 2 Lugoj vor reprezenta județul Timiș la turneul Final 4 de la Cluj
Dominic Fritz sau Nicolae Robu? Este întrebarea de pe buzele multor timişoreni, acum când au mai rămas mai puţin de trei săptămâni pănă la alegerile locale. În lipsa unor sondaje de opinie publice (există în interiorul paridelor, dar relevanţa lor variază de factorul numit prezenţă la vot), o mână de ajutor în  privinţa întrebării de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (15). În “meciul” pentru Primăria Timişoara, la casele de pariuri, Dominic Fritz, mare favorit în faţa lui Nicolae Robu
Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la Urseni. Motiv de sărbătoare în comunitatea din Moşniţa, care demonstrează că atunci când îţi propui ceva, se poate îndeplini, cu ambiţie şi răbdare. Aşadar, în organizarea Primăriei Comunei Moșnița Nouă și Clubului Sportiv Comunal Moșnița a avut loc sâmbătă inaugurarea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO
Top