Curs de contabil, la CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, prin Direcția de Formare și Perfecționare Profesională, organizează un curs de inițiere de contabil, cu utilizarea calculatorului, avizat de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Cursul de contabilitate primară se adresează atât celor care vor să lucreze în domeniu, cât și celor care vor să-și aprofundeze cunoștințele, oferind noțiuni teoretice și soluții practice. Cursul are aplicabilitate imediată și tratează prima etapa a demersului contabil: întocmirea corectă a documentelor contabile, pregătind participanții pentru evidența contabilă primară cu aplicații în programul SAGA. Structura cursului: Noțiuni introductive; Întocmirea, corectarea, arhivarea și reconstituirea documentelor primare; Inventarierea patrimoniului; Contul; Înregistrarea operațiunilor economico-financiare; Întocmirea balanței de verficare și a situațiilor financiare; Monografie contabilă. Partea practică se va face utilizând aplicațiile informatice. Cursul costă 1.000 lei, cu 10% reducere pentru membrii CCIAT, și are loc în perioada 27 martie-28 aprilie, între orele 17 și 20, la CRAFT. Certificatele obținute la absolvirea cursului au recunoaștere naționala și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației și Cercetării Științifice. Informații și înscrieri, la Direcția Formare și Perfecționare Profesională CCIAT – Centrul Regional de Afaceri, bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22, cam. 110, tel.: 0256-219.172, 0742-924.344, e-mail.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Degeaba le-au crescut salariile! Dacă nu strâng punga, s-ar putea trezi cu ele micșorate! Este avertismentul primarului Nicolae Robu către subordonații săi, înainte de rectificarea bugetară. Nu sunt bani, admite edilul, care a emis o notă internă prin care interzice angajarea oricăror cheltuieli fără aprobarea sa.
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Primăria Timișoara ar putea scădea salariile. Robu, către angajați: Știți ce înseamnă să nu avem destui bani?
O oră pentru un acord de transfer al unor pacienți cu arsuri grave, obținut din Belgia. Un ministru, un secretar de stat și doi deputați care să se ocupe de toată povestea, din partea română. Se întâmplă la aproape 4 ani de tragedia din Colectiv, într-o țară care pare că n-a învățat nimic, spune deputatul PNL de Timiș Pavel Popescu.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pavel Popescu (PNL): La 3 ani după Colectiv, România e un stat incapabil să-și salveze cetățenii
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com