Adrian Haiduc va prezenta, vineri noaptea, în Bucureşti, o colecţie de bijuterii din carne, „BCarnal”. Copane de pui, aripioare, ciosvârte din porc şi vită vor deveni accesorii fashion, înşirate ca mărgelele în coliere şi atârnate pe post de cercei.
Ineditele bijuterii din carne vor fi purtate de 12 modele profesioniste şi vedete autohtone, între care Andreea Chirilă şi timişoreanca Andreea Lutz, cu care Haiduc a început recent să colaboreze pentru prezentările sale. Adrian Haiduc povesteşte cum a trecut de la bijuterii din perle la cele din carne. „Ideea mi-a venit cât mă aflam în Statele Unite. M-am gândit că, după apariţia lui Lady Gaga (n.r. la Video Music Awards, îmbrăcată într-o rochie din hălci de carne şi accesorizată, de asemenea, cu bucăţi de carne), dă bine o prereche de cercei mai fancy. Era ca momentul ca cineva din zona bijuteriilor să le facă din carne”, a declarat timişoreanul. Acesta mai spune că nu a decis încă ce cantitate de carne va folosi, va crea colecţia chiar înaintea prezentării, în timp ce cerceii îi va realiza chiar în club. Prezentarea va avea loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în clubul Princess din Regie. „Singura pretenţie pe care am avut-o faţă de patronii clubului unde are loc prezentarea a fost să nu permită, pe durata defileului, accesul câinilor sau pisicilor de companie”, a declarat, pentru DeBanat.ro, Adrian Haiduc. El nu a contactat-o încă pe Lady Gaga, pentru a-i prezenta inedita colecţie, dar spune că, dacă artista va auzi de el, îl va căuta ea.
Comentarii prin facebook