Stirile din ziua: 9 iulie 2011

Sprijinirea instalarii tinerilor fermieri

Finanţarea tinerilor ce doresc să dezvolte ferme agricole se face printr-o sumă nerambursabilă de până în 25.000 euro. Aceasta provine din FEADR (Fondul european Agricol pentru Dezvoltare Rurală), prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), AXA 1 – „Creşterea Competitivităţii Sectoarelor Agricol şi Forestier”, Măsura 112 – „Instalarea tinerilor fermieri”.

Pregatiri de referendum in Timis?

Consilierii judeţeni ai Uniunii Social-Liberale (PNL şi PSD) vor să-i întrebe pe timişeni dacă sunt de acord cu o eventuală reîmpărţire administrativă a României. Dacă ţărăniştii din CJ Timiş vor susţine ideea, atunci va putea fi organizat un referendum pe această temă.

Party pe malul Begai

Multă lume, distracţie şi băuturi fine la River Deck. Faimoasa terasă timişoreană a fost gazda unei prezentări de modă pur românească, în care designeri cunoscuţi publicului şi-au expus colectiile din sezonul de vară 2011.

La Pantheon, pantalonii lungi sunt obligatorii

Andreea Bălan a susţinut, vineri seară, un concert în clubul Pantheon. La intrare, tinerii aproape că s-au călcat în picioare pentru a putea intra s-o vadă. Cel puţin jumătate dintre ei însă au fost trimişi acasă de bogyguarzii localului, care nu le-au permis accesul pe motiv că ţinutele nu… corespund!

Top