Stirile din ziua: 27 iulie 2011

Preotul Cricovean pune pe jar Consiliului Eparhial Timisoara

Pentru prima oară după foarte mult timp, şedinţa Consiliului Eparhial Timişoara din 28 iulie va fi prezidată de Înaltpreasfinţitul Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului. Pe ordinea de zi se află o scrisoare oficială transmisă de un preot timişorean care face praf întreg Consiliul Eparhial Timişoara.

Vladimir Cirpaci, stapin pe garajul prefecturii!

Noul proprietar al imobilului în care se află garajele Prefecturii Timiş nu mai vrea să permită accesul maşinilor acestei instituţii. Vladimir Cîrpaci a cumpărat, după metoda deja „brevetată” de conaţionalii săi, toate apartamentele şi acum vrea să facă legea în zonă. Miercuri, el a chemat poliţia, la vederea ziariştilor.

Uhrin, antrenorul care pierde greu

„Dacă Duşan Uhrin era păstrat pe banca tehnică a Politehnicii şi în returul sezonului 2008-2009, Poli putea câştiga primul titlu din istoria clubului”, ar suna la unison vocea celor mai mulţi dintre suporterii formaţiei alb-violete. Plecarea lui Duşan Uhrin certifică, dacă mai era nevoie, degringolada de la Poli Timişoara.

Cazul Deta, o devoalare a „Fratiei inelului”: politisti – interlopi – politicieni

Două găşti de interlopi se iau la bătaie într-o noapte. Îşi sparg meclele, se taie cu săbiile și cuţitele. Poliţiştii stau şi se uită, eventual pariază pe potenţialii învingători ai bătăliei dintre mardeiaşi. O chestie banală, nu-i aşa? (Nu o consider banală din punct de vedere a gravităţii, ci al frecvenţei).

Recursul arestatilor de la Deta, amanat pe saptamana viitoare

Recursul înaintat de Călin Roman și cei trei tineri arestați în urma scandalului de la Deta a fost amânat pentru data de 3 august. Acuzați de acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, loviri şi alte violenţe, precum şi port şi folosire fără drept de arme albe în locuri publice, cei patru au solicitat amânarea cauzei, pentru a-și putea angajați avocați.

Joc online: Gandacii Bionici

Obiectiv: Croieste-ti drum printre gandacii bionici inamici, aduna bonusurile si fi eroul zilei! Controale: Foloseste Tastele Sageti sau W, A, S, D –  pentru deplasare; Z, X, C, V – pentru a schimba armele; Space – Foc, M – MuZica, S – Sunet, P – Pauza si Q – Pagina Principala. [swfobj src=”https://cdn.debanat.ro/wp-content/uploads/2011/07/gandacii-bionici.swf” width=”350″ height=”450″

Interuperi de curent

Compania Enel anunţă, pentru miercuri, întreruperi de energie electrică pe două străzi din Timişoara, dar şi în alte câteva localităţi din judeţ. Acestea sunt cauzate de lucrări de întreţinere la reţea.

Apa calda oprita

Colterm anunţă că, din cauza timpului nefavorabil din 26 iulie, care nu a permis finalizarea lucrărilor de investiţii, demarate la reţeaua primară de pe str. I. Neculce, acestea vor continua şi miercuri.

Tun imobiliar de milioane de euro la Sinandrei, protejat de procurori si politisti

Un tun imobiliar de 20 de milioane de euro derulat în comuna Sînandrei în urmă cu zece ani a fost „binecuvântat” de procurorii timişoreni, pe motiv de prescripţie. Asta, după ce procurorii şi poliţiştii au „pierdut” probele de la dosar. Beneficiarul afacerii este Mihai David, unul dintre „băieţii deştepţi” ai României, fost director general la Hidroelectrica, fost secretar de stat în guvernarea PSD şi consilier al fostului premier Adrian Năstase.

Top