Stirile din ziua: 1 iulie 2011

Afaceri profitabile pe timp de criza

ETA Automatizări Industriale, compania lider al pieţei de monitorizare a flotelor auto prin GPS din România, face afaceri pe plus, în ciuda crizei. Timişorenii au anunţat, vineri, că au încheiat anul fiscal trecut cu o cifră de afaceri de 6,3 milioane lei, în creştere cu peste 12% faţă de anul 2009.

Atentie, politisti locali in trafic!

Poliţiştii locali pot să amendeze şoferi prinşi pe picior greşit. După absolvirea unui curs, peste 20 de agenţi ai Poliţiei Locale Timişoara au acum atribuţii pe linie rutieră. Cursul s-a desfăşurat după cerinţele legii, în Timiş, orele de pregătire fiind susţinute la o şcoală de perfecţionare din Lugoj.

Prelungire de traseu pe linia 33

RATT anunţă că, din 2 iulie, traseul liniei 33 se prelungeşte până la Real. În aceste condiţii, staţia de la Pod Calea Şagului, care era capăt de linie pentru autobuzele 33, va fi desfiinţată.

Elevii din Timis invata sa fie eco

Peste 440 de elevi în clasele primare, precum şi copii ai angajaţilor Smithfield Ferme şi Smithfield Prod au participat, timp de două săptămâni, la cursuri despre mediu şi colectarea selectivă a deşeurilor. Acestea au fost organizate în 22 de şcoli din Timiş şi Arad, în cadrul programului naţional „Lumea ta? Curată !”.

Top