Stirile din ziua: 29 iulie 2011

Bogdan Roman a fost gasit!

UPDATE: Bogdan Roman a fost scos din arestul IPJ, fiind în drum spre Judecătoria Deta, pentru confirmarea mandatului de arestare. Bărbatul de 32 de ani era dat în urmărire după scandalul de săptămâna trecută. El a fost depistat în zona Pieţei Unirii şi, la vederea poliţiştilor, s-a pus la dispoziţia acestora.

Accident rutier la Birda

Grav accident rutier vineri în localitatea Birda din judeţul Timiş. Trei persoane au fost rănite, după ce şoferul unui automobil a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a oprit într-un şanţ.

Preotul Cricovean, exilat pentru ca a deschis gura

Preasfinţitul Paisie Lugojanul şi vicarul administrativ, preotul Ionel Popescu, şi-au pus semnătura pentru exilarea unui preot din Timişoara. Cei doi erau acuzaţi dur într-o scrisoare oficială ce a ajuns pe masa Consiliului Eparhial. Preotul Cricovean a fost mutat la 40 de kilometri de Timișoara, după ce a scăpat de o altă mutare disciplinară la Biserica Martirilor.

Šta radiš, profesore?

Candidatul USL la Primăria Timişoara, liberalul Nicolae Robu, se antrenează din greu să devină popular. Să ştie pe când o fi nevoie să vorbească cu omul mai puţin elevat, de la periferia oraşului, să-l mai scape pe sub guşă un „lasă-mă, dom’le, cu prostiile astea”, cum atât de firesc o zice adversarul său Gheorghe Ciuhandu când pleacă la vreo baie de mulţime prin pieţele timişorene.

Poli Timisoara – un subiect discutat pe sest

„Ce mai e cu Poli?”; „Ce se mai întâmplă cu Poli?”; „ Nu mai pleacă Elefantul?” (Ce-i drept, în loc de „elefant” se utilizează o altă denumire, dar ar putea sări în sus Consiliul Discriminării). Sunt întrebări pe care le aud de zeci de ori pe zi. Cei întrebaţi ridică din umeri neputincioşi. Nimeni nu mai ştie nimic. Şi asta, în condiţiile în care mai sunt doar trei săptămâni până la startul Ligii a II-a.

Timisul, pe cod galben

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat cod galben de ploi torenţiale, descărcări electrice, grindină şi intensificări ale vântului în vestul, centrul şi nordul ţării.

Meditatii la matematica, la UVT

Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii de Vest anunţă organizarea unui program de pregătire la matematică, pentru a-i ajuta pe absolvenţii de liceu să treacă examenul de bacalaureat, măcar în sesiunea de toamnă.

Fely, in People Cafe

Joi seară, la People Cafe a avut loc Ending Summer Cover Concert, ultimul program de cover songs din această vară. Fely Donose a cântat, din nou, alături de Florin şi Horea, hituri precum „Nothing Else Matters”, „Be Happy” sau „Price Tag”.

Top