Stirile din ziua: 8 iulie 2011

Cazul River Deck, copie fidela a scandalului “acvariul” din Piata Operei

În urmă cu câteva săptămâni, oameni din primărie, în frunte cu primarul Gheorghe Ciuhandu, își suflecau mânecile, își umflau mușchii și anunțau cu mare tam-tam un nou război împotriva ilegalităților din zona urbanistico-imobiliară. Ținta era un club de multe fițe, mușchi și silicoane, pe numele lui River Deck.

Festivalul de Jazz de la Garana, la editia a XV-a

Mai sunt doar două săptămâni până când Poiana Lupului va fi luată cu asalt de iubitorii de jazz în aer liber. Festivalul Internaţional de Jazz de la Gărâna a ajuns la cea de-a XV-a ediţie şi se ţine tare, în ciuda crizei şi a tuturor neajunsurilor. Marius Giura şi a sa Fundaţie Culturală Jazz Banat au reuşit, şi în acest an, să pună cap la cap un program care va atrage, cu siguranţă, mii de spectatori.

Scoala „dezorientatilor”

Ca bănăţeano-ardelean născut în Timişoara ce sunt, pe vremea ultimilor mei ani de liceu nu exista Organizaţia Studenţilor din Universitatea Timişoara (OSUT), ci numai Asociaţia Studenţilor Comunişti din România (ASCR). Astfel, e de înţeles de ce OSUT nu organiza, pe vremea aceea, şcoala de vară „West Summer University pentru liceenii dezorientaţi”.

Top