Stirile din ziua: 10 iulie 2011

Un nou scandal cu bani la biserica „Sf. Ilie”

La biserica „Sf. Ilie” din Fabric e clar că banu-i ochiul dracului! În primăvară, aici au ieşit la iveală o afacere imobiliară şi un deviz de lucrări fals. În jumătate de an au fost schimbat doi parohi, ultimul instalat doar în prezenţa poliţiei. Acum, acesta a anunţat că biserica a pierdut 50.000 de lei, bani veniţi, anul trecut, de la Secretariatul de Stat pentru Culte.

Doctorat în “saritura Amanar”

În 2000, la Sydney, prezenta o săritură nemaivăzută. N-a aterizat cum trebuie şi toate speranţele de a-şi apăra titlul olimpic, cucerit cu patru ani în urmă, s-au năruit. În prezent, săritura Amânar încă dă de furcă gimnastelor din întreaga lume. Asta, în timp ce inventatoarea ei, Simona Amânar-Tabără, munceşte din greu la o teză de doctorat pe aceeaşi temă.

Prea destept pentru Romania

A terminat o facultate de top în America, dar n-are unde lucra în România! La 22 de ani, un timişorean e atât de calificat, încât ofertele de locuri de muncă de acasă sunt mult sub potenţialul lui. În aceste condiţii, va fi nevoit să plece, deşi a vrut neapărat să se întoarcă în ţară.

Au fugit de caldura la River Deck

Nimic nu poate fi mai bun într-o noapte toridă de iulie decât o petrecere pe o terasă aflată pe malul unei ape. Aşa şi-au spus, sâmbătă noapte, o mulţime de timişoreni care au ales să se distreze la River Deck.

Top