Stirile din ziua: 14 iulie 2011

Timisorenii se feresc de canicula

Joi, în prima zi de cod galben de caniculă, Serviciul de Ambulanţă Timiş a fost solicitat în 135 de cazuri, dar numai cinci dintre acestea au fost ale unor persoane căzute în stradă. Centrele de prim ajutor nu au fost nici ele luate cu asalt, dar urmează alte zile cel puţin la fel de fierbinţi.

Ce bine dansa Emil Sebesan!

Să supravieţuieşti „Fenomenului Piteşti” trebuie să fi fost supraom, un înger mandatat de Dumnezeu să preia parte din suferinţa pe care comunismul şi uneltele sale puteau să le producă pe pământ. Sau să nu fi fost un înger, nici erou de poveste, ci doar un om pe care l-au lăsat puterile şi a acceptat, finalmente, să colaboreze cu Securitatea.

“Celelalte camere”, roman filozofic lansat la Timisoara

Un fost ofiţer în Armata de eliberare a Palestinei, rănit pe front, în prezent jurnalist la Bucureşti, Ahmed Jaber, ambasadorul Palestinei, Ahmed Aquel, Oreste Teodorescu, celebrul arabolog George Grigore, generalul Alexandru Manafu sunt câteva dintre vedetele evenimentului programat joi, de la ora 17, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Eugen Todoran”.

Pacaliti pe Internet de 20 de milioane de dolari!

Procurorii DIICOT fac peste 100 de percheziţii în Bucureşti, Craiova, Târgu Jiu, Timişoara, Râmnicu-Vâlcea, Zimnicea, Alexandria, Reşiţa şi Piteşti! Ei caută probe legate de fraude informatice, care au produs, în doi ani, o pagubă de 20 de milioane de dolari. Ancheta a fost făcută în colaborare cu ofiţerii US Secret Service şi FBI.

Lansare de carte Traian Abruda

Artistul plastic Traian Abruda va fi joi, de la ora 17, protagonistul unei lansări editoriale care se va desfăşura la Atelierele Uniunii Artiştilor Plastici din Romnia – Filiala Timişoara (Parcul Rozelor).

Top