Stirile din ziua: 19 iulie 2011

Nu vorbi de revolutie in tara secretarului de partid

Premierul Emil Boc a anuntat pe cale orală că s-ar putea ca recompensele acordate luptatorilor din revoluţia din decembrie 1989 să fie anulate, astfel de despăgubiri urmând să mai primească doar urmaşii eroilor martir şi răniţii, pe ideea că 20 de ani de “milostenie” a statului ajunge, bani nu mai sunt la buget, iar terenuri nici atât după atâtea explozii imobiliare.

Handbalistii si-au reluat pregatirile

Lotul Politehnicii Municipal s-a întărit în pauza dintre sezoane cu trei jucători. Alb-violeţii s-au reunit luni seară, singurii absenţi fiind Cristian Fenici, învoit, şi Alexandru Şimicu. Jucătorii lui Nedeljko Vuckovic vor efectua două stagii de pregătire înaintea noii ediţii.

Joi, prima zi de jazz in Poiana Lupului

Ediţia a XV-a a festivalului de jazz de la Gărâna stă să înceapă. În perioada 21 – 24 iulie, Poiana Lupului devine, din nou, gazda perfectă a concertelor şi evenimentelor atât de aşteptate an de an. Dacă mergeţi, nu uitaţi să vă luaţi cu dumneavoastră buna dispoziţie, prietenii, dar şi… haine groase şi pelerine impermeabile. Tradiţia e clară: dacă nu plouă cel puţin o dată, festivalul nu e complet!

Robu: „Trebuie sa strangem randurile”

Nicolae Robu reacţionează, cu o zi întârziere, la decizia TAS, care a consfinţit retrogradarea vicecampioanei României. Senatorul liberal spune că judecătorii de la Lausanne au ales, de fapt, să nu creeze probleme UEFA, în detrimentul dreptăţii lui Poli. El face apel la solidaritatea locală şi la buzunarele oamenilor de afaceri din zonă.

Avem cel mai slab fotbal din ultimul deceniu

Decizia TAS schimbă complet harta fotbalistică a judeţului Timiş. Pentru prima dată în ultimii zece ani, Timişul nu are reprezentantă în primul eşalon, după ce, în sezonul 2001-2002, în Liga I a evoluat UMT, iar din anul 2002, a revenit fotbalul pe arena „Dan Păltinişanu”.

La vanatoare de gunoaie, cu telefonul si GPS-ul

Gunoaiele sunt peste tot – când ieşi din bloc sau mergi la iarbă verde şi vrei să iei o gură de aer curat. Vei avea neplăcuta surpriză că îţi prepari micii printre sticle de plastic, cutii de bere şi tot felul de deşeuri care merită să stea la coş, nicidecum pe… iarba verde de acasă. „Let’s Do It Romania” inventariază şi adună, şi în acest an, toate resturile necivilizaţiei.

Top