Stirile din ziua: 26 iulie 2011

Calin Roman, angajat model la APIA!

Călin Roman mai avea o lună de contract la APIA, iar șefii lui sunt șocați de ceea ce au văzut la televizor. Ei spun că tânărul nu dădea semne că ar fi violent. Roman va fi suspendat, după ce arestarea lui va fi confirmată oficial la APIA.

Traseu modificat pe liniile 1 si 2

Tramvaiele de pe liniile 1 şi 2 vor avea, de joi, un traseu modificat, din cauza lucrărilor care se execută la linia cale din zona Gara de Est. Astfel, tramvaiele care circulă pe cele două linii vor rula din zona Traian spre Gara de Est, unde vor avea capăt de linie.

Cine ridica sabia de sabie va muri politic

Când a izbucnit scandalul beizadelelor primarului din Deta puteam să jur că Gartner Bogardo, una din victime, este profesor de muzică la liceul din localitate şi dumnealui a fost înjunghiat cu o sabie ninja petrecându-şi romantic iubita până în faţa casei, acolo unde au sărit sălbaticii să-l taie cu arma albă.

Scutiri la impozite

Primăria Timişoara scuteşte de datorii agenţii economici din Timişoara. Edilii au decis să nu mai încaseze penalităţile la plata impozitelor datorate bugetului local de firmele sau asociaţiile care nu şi-au achitat obligaţiile fiscale pentru terenuri sau clădiri în ultimii patru ani.

Top