Stirile din ziua: 23 iulie 2011

Paul are nevoie de ajutor

Paul Muşat a împlinit nouă ani. În 2010 a fost diagnosticat cu o tumoră aflată la nivelul trunchiului cerebral, care îi va afecta iremediabil funcţiile vitale. Paul are şansa de a se vindeca printr-o intervenţie chirurgicală la o clinică în străinătate, dar, pentru asta, e nevoie de bani.

Pragu’ de Sus, in People Cafe

Seara de vineri a adus la People Cafe formația Pragu’ de Sus. Trupa lui Călin Bârcean a susținut un concert live. Repertoriul ei cuprinde atât compoziţii proprii, cât şi cover-uri pop-rock, atât româneşti, cât și după Eagles, Creedence Clearwater Revival, Smokie sau Eric Clapton. Publicul s-a relaxat după o săptămână încărcată pe terasa barului, iar

Amintiri din disidenta

„Cu spatele la zid”, un film despre disidenţa unor scriitori germani din Banat, a reînviat amintiri dureroase la Timişoara. Realizatorul filmului, el însuşi o victimă a persecuţiilor, a împărtăşit unele dintre momentele din viaţa sa din România, dar şi de dincolo de graniţele ţării, unde nu a scăpat de urmăritorii din Securitate.

Parada ISWinT, in centrul orasului

Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare (Liga AC) derulează în această perioadă festivalul International Student Week in Timişoara (ISWinT). Parada ISWinT va avea loc sâmbătă seara.

Top