Stirile din ziua: 2 iulie 2011

Vacanta judecatoreasca

Am ales să tratez un subiect cald, de sezon, în principal datorită faptului că această instituţie este înţeleasă de multe ori greşit, existând în rândul justiţiabililor reprezentarea eronată a faptului că, în intervalul 1 iulie- 1 septembrie, orice activitate jurisdicţională ar fi suspendată.

Finantarea cercetarii pentru IMM-uri

Încă este deschis apelul de proiecte dedicate întreprinderilor pentru care cercetarea-dezvoltarea nu constituie obiectul principal de activitate. indiferent de forma juridică a acesteia, fie că sunt mari, mijlocii, sau microîntreprinderi, având drept obiective ridicarea nivelului tehnologic și promovarea transferului tehnologic către întreprinderi, prin dezvoltarea de parteneriate între acestea și universităţi/institute de cercetare-dezvoltare.

Show total Brenciu

Compania Life Care a sărbătorit, vineri seară, şase ani de când a început să-i înveţe pe români ce înseamnă produsele Bio. Un astfel de moment nu putea fi marcat decât într-o atmosferă specială, la crearea căreia a contribuit esenţial imprevizibilul Horia Brenciu.

Top