Stirile din ziua: 28 iulie 2011

Vineri se strica vremea

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo pentru ziua de vineri. Între orele 3 și 21 se vor produce ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină în toată țara.

Masina fiului primarului din Deta a fost gasita

Maşina lui Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, a fost găsită, anunță Realitatea TV. Bărbatul este însă dat dispărut în continuare, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă. UPDATE: Mai multe arme albe, dar şi două pistoale au fost găsite în curtea unei case vecine cu locuinţa lui Călin Roman din Deta.

Brandul Ostaficiuc a scapat de ANI, dar da de Ani

Surse din anturajul preşedintelui CJT Constantin Ostaficiuc susţin că acesta a scăpat de bătăile de cap provocate de Agenţia Naţională de Integritate (ANI). În urmă cu două luni, ANI a stabilit că cel supranumit „Brandul” se află în conflict de interese, după ce a semnat un contract cu firma fiicei şi soţiei sale. Ostaficiuc a contestat decizia ANI şi se pare că problema e ca şi rezolvată.

Avere de politist de Deta: nici prea-prea, nici foarte-foarte

Poliţiştii cercetaţi după scandalul de la Deta au case, credite şi maşini, dar totul e păstrat la un nivel la care să nu sară în ochi. Cel mai avut este fostul şef al poliţiei oraşului, care a ocupat această funcţie timp de 11 ani. Acum e internat cu acelaşi diagnostic cu care a mai ajuns de două ori la spital în acest an. De fiecare dată, în momente cheie.

Top