Stirile din ziua: 11 iulie 2011

Poli suntem noi!

„Demisia!” – acesta a fost sloganul serii în Piața Victoriei. Suporterii lui Poli taxează astfel atitudinea președintelui FRF, Mircea Sandu, considerat vinovatul principal pentru faptul că Poli nu a primit licența necesară în noul sezon. Din balconul Operei au vorbit Adrian Orza, Sorin Forțiu, Petrică Moise, Ioan Coriolan Gârboni, Nicolae Robu, Traian Jurchelea, Victor Neumann, Nicolae Țăran.

De ce mancam legume turcesti din supermarket? Cand mai bine bem de banii aia

Pline pieţele agroalimentare ale României de patrioţi analişti economici care trag o concluzie năprasnică ieşind de la raionul de legume-fructe. „Unde e România de altădată? Ce agricultură am avut noi pe vremea lui Ceauşescu? Ţară bogată, dar vrea Occidentul să ne transforme în piaţă de desfacere pentru afacerile lor!”

Canicula face ravagii in Timisoara

Update: ANM a emis avertizare de vijelii în toată ţara. Aceasta va intra în vigoare luni, la ora 18, şi este valabilă până miercuri, la ora 6.
Temperaturile care ajung şi până la 38 de grade Celsius şi nopţile tropicale, cu temperaturi de peste 20 de grade, dau de furcă autorităţilor şi oamenilor din Timiş. Numpărul infarcturilor şi al atacurilor cerebrale a crescut simţitor.

In strada, pentru Poli!

Suporterii lui Poli ies, din nou, în stradă, luni seară. Marşul organizat de Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria” şi Peluza Sud începe la ora 18,30, în faţa stadionului „Dan Păltinişanu”. Punctul final este Piaţa Operei, unde va avea loc mitingul propriu-zis.

Top