Stirile din ziua: 6 iulie 2011

Sambata, Let’s Bike It!

Prima etapă de cartare din cadrul programului Let’s Do It, România! are loc sâmbătă. Este vorba despre inventarierea mormanelor de gunoi din judeţul Timiş, un micro-proiect denumit „Let’s Bike It!”.

Regal ecvestru la Giroc

Cel mai important concurs ecvestru al sezonului va avea loc sâmbătă, 9 iulie, în Giroc, la complexul Totalco. Competiţia, organizată de: Federaţia Ecvestră Română, Asociaţia Club Sportiv „Morisena’’ din Cenad, Asociaţia Crescătorilor de Cai Pur Sânge Englez din România şi compania Vog SRL, reprezintă, totodată, o etapă zonală din candrul campionatului naţional de sărituri peste obstacole.

Seful arbitrilor, chemat la DNA

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a fost audiat, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat despre el că i s-a propus o sumă de bani din partea unui conducător de club pentru arbitraje favorabile în Liga I.

Teoretic, joi poate incepe demolarea la River Deck!

River Deck, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Timişoara, are probleme tot mai mari. Miercuri a expirat termenul până la care responsabilii localului erau somaţi să-şi demoleze construcţiile ridicate ilegal. De acum încolo, dispoziţia de demolare semnată de primarul Gheorghe Ciuhandu poate fi pusă oricând în aplicare.

8 iulie, Ziua Transportului in Comun

Cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la prima cursă a unui tramvai tras de cai în România, RATT şi Primăria Timişoara marchează acest eveniment prin mai multe acţiuni. De la ora 10,30, timişorenii vor putea vedea expuse, în centru, lângă Catedrala Mitropolitană, tramvaiele speciale aflate în dotarea RATT.

Piroman prins la Cenad

Un bărbat căutat de autorităţi a fost depistat la frontiera cu Ungaria. El este acuzat de instigare la distrugere prin incendiere, după ce poliţiştii au aflat că el ar fi pus câteva persoane să incendieze maşina cuiva.

Top