Stirile din ziua: 25 iulie 2011

Bucatari in concurs, in Parcul Rozelor

Tentații nenumărate pentru papilele gustative, la sfârșitul săptămânii, la Timișoara. În Parcul Rozelor va avea loc cea de-a doua ediţie a competiţiei gastronomice Cupa Banatului, cea mai puternică întrecere culinară din vestul României.

Garana 2011, intre concerte memorabile si eterna ploaie

În Poiana Lupului s-a aşternut liniştea. Pentru încă un an, băncile din trunchiuri de copaci rămân părăsite, scena dispare ca şi cum n-ar fi existat vreodată, iar sunetul dulce-amar al bassului s-a pierdut pentru veşnicie. Nu-i nimic, la anul ne întoarcem, dacă Marius Giura şi cei din jurul lui au încă putere s-o ia de la capăt.

Dusul scotian la romani. Fara apa

Tot farmecul vieţii în România constă în alternanţa de veşti bune şi veşti rele. Dacă, de exemplu, am considera o veste rea că şeful Admiinistraţiei Fiscale, Sorin Blejnar, este urmărit penal de DNA, că se confirmă ceea ce toată lumea ştia, că sistemul vămeşesc e corupt până-n prăsele, că piramida infracţională are bază mare şi este înaltă, atât de înaltă că ajunge cu sistemul ei de colectare în sfera politicului, păi atunci vine imediat şi-o veste bună.

Etichete:

Intreruperi de curent

Compania Enel anunţă, pentru luni, întreruperi de energie electrică pe Bd. Eroilor de la Tisa, în Timişoara, dar şi în alte câteva localităţi din judeţ. Acestea sunt cauzate de lucrări de întreţinere la reţea.

Mama Mia, ce tripleta si-a tras Becicherecu Mic!

Mai mult ca sigur, Mama Mia Becicherecu Mic va evolua şi sezonul viitor în Liga a III-a. În această perioadă, staff-ul tehnic lucrează la alcătuirea unui lot cu care să nu mai treacă prin emoţiile retrogradării, aşa cum s-a întâmplat sezonul trecut.

Iluzie şi realitate

Acest film este ultima parte a documentarului „Esoteric Agenda”… http://www.talismanicidols.org/ This video is the last part of the „Esoteric Agenda” film. (subtitrat în limba Română – Traducerea si adaptarea Claudia75).

Top