Stirile din ziua: 15 iulie 2011

Petitie pentru Palestina

Câteva mii de români au semnat o petiţie deschisă care pledează pentru recunoaşterea statului palestinian la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite. O decizie asupra recunoaşterii acestei ţări urmează să fie luată peste două luni.

PD-L Timis si Ostaficiuc, bagati in corzi

Două lovituri puternice au primit ieri în plex cei care (mai) conduc destinele PD-L în Timiş. Prima a fost aprobarea, cu o largă majoritate, a referendumului propus de USL referitor la regionalizarea ţării. Şi asta, împotriva opoziţiei liderului PD-L şi CJT Constantin Ostaficiuc şi a aparatului de specialitate din instituţia pe care o conduce.

Timisorenilor nu le pasa de asigurarea pentru locuinte

Doar 7% din timişoreni şi-au asigurat locuinţele, deşi încheierea acestor poliţe este obligatorie. Amenzile vor veni abia anul viitor. Unul dintre viceprimarii Timişoarei e nemulţumit că doar 20 de procente din banii strânşi din sancţiuni ajung la bugetul local, aşa că nu vede de ce angajaţii municipalităţii ar trebui să aplice legea.

Distractie in People Café

Localul People Cafe a devenit, joi seară, efectiv neîncăpător. A fost distracţie în toată regula, cu beaturi de house, ţinute sumare şi şampanie. DJ Lucian D a mixat atât cele mai noi piese house, cât şi melodii mai vechi trance.

Top