Stirile din ziua: 3 iulie 2011

3.000 de membri PSD Timis au disparut cu nerusinare

Lui Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, cred că-i este tare greu să se abţină să-l mai suspende o dată pe liderul de la municipiu, viceprimarul Sorin Grindeanu. În februarie, când i-a mai tras covorul de sub delicatele picioare, Titu Bojin a explicat, cu câtă sinceritate putea dumnealui, că motivul sancţionării junelui socialist este pierderea a circa 3.500 de membri.

Good News/Bad News: pastorul Dugulescu fura voturi, popa Nasleu mulge vaca

Deputatul PD-L Marius Dugulescu a dovedit până la capăt, adică final de sesiune, că este unul dintre cei mai harnici parlamentari. Atât de harnic, încât a putut fi văzut cum votează cu două cartele. O chestie care poate fi numită şi furt. Deşi filmat foarte clar, pastorul baptist Dugulescu a afirmat senin că el n-a votat la două mâini.

Dezastru la Bac in Timis

21% promovabilitate în Timiş, la jumătatea centralizării rezultatelor de la bacalaureat din 2011. La patru licee din Timişoara, rata de promovabilitate este 0! În plus, la Lovrin, o treime din lucrările de la limba română erau identice, astfel că elevii respectivi au fost eliminaţi din examen.

Primele rezultate online la Bac 2011!

Primele note ale examenului de Bacalaureat 2011 au fost publicate pe internet. Vedeţi aici notele care vă interesează. Rezultatele complete la prima sesiune a examenului de bacalaureat 2011 vor fi afişate duminică, iar eventualele contestaţii vor putea fi depuse luni, 4 iulie, între orele 8 şi 12. Rezultatele finale vor fi comunicate pe 8 iulie.

Party in Life Pub

Sâmbătă seara, cei care au ales să se distreze în Life Pub s-au putut delecta cu muzica aleasă, pentru toate gusturile, de MC Space. Ofertele promoţionale la băuturi au fost foarte apreciate, fiind un ingredient indispensabil în reţeta de… bună dispoziţie.

Top