Stirile din ziua: 18 iulie 2011

Arsurile solare

Beneficiile expunerii corecte şi raţionale la soare sunt foarte bine cunoscute. Pe lângă cele de ordin estetic sau psihologic, acesta favorizează sinteza de vitamina D, intervenind în combaterea rahitismului la copii şi a osteomalaciei la adulţi. De asemenea, expunerea la soare ameliorează durerile articulare şi întăreşte sistemul imunitar.

Bursa locurilor de munca

Bursa locurilor de muncă, eveniment organizat în parteneriat cu Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş, va avea loc la restaurantul „Chic Royal”, pe Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 19, între orele 9 și 13.

Juniorii de la Poli au de suferit din cauza FRF

Poli Timişoara a participat, anul acesta, cu două echipe în cadrul campionatului naţional de juniori Under 19 şi a înregistrat o performanţă unică în România. Ambele echipe au terminat pe podium, Poli reuşind să câştige medaliile de aur, în timp ce Poli 2002 s-a clasat pe cea de-a treia poziţie.

A fi sau a nu fi pentru Poli, la TAS

Luni va fi cunoscută soarta Politehnicii Timişoara, prin decizia finală a TAS. Speranţele în privinţa unei decizii favorabile sunt extrem de reduse, situaţie recunoscută şi de Marian Iancu. Acesta este aproape sigur că TAS nu va decide în favoarea timişorenilor, pentru a nu produce adevărate seisme fotbalistice atât la nivelul UEFA, cât şi la nivelul FRF.

Top