Stirile din ziua: 24 iulie 2011

Party la Valiug

Sâmbătă seară, tinerii aflați la Văliug au participat la Jazz in the House. În ciuda ploii torențiale și a faptului că petrecerea nu s-a putut ține pe ponton, distracția a fost totuși la cote maxime.

Sondajul de opinie – oglinjoara sparta a lui Nicolae Robu

Liberalii timişeni, la fel ca toate filialele din ţară, au comandat, săptămânile trecute, un sondaj de opinie, având menirea principală de-a vedea care sunt raporturile în cadrul Uniunii Social Liberale. Modul în care liberalii au înţeles să utilizeze acest sondaj aminteşte însă de un personaj dintr-o celebră poveste.

Dati-i o sansa Anemonei!

Părinţii Anemonei Florea, fetiţa de doi ani care are nevoie de o operaţie urgentă în SUA, sunt disperaţi. Micuţa trebuia să ajungă pe 19 iulie la Detroit, dar familia ei nu a reuşit să strângă nici jumătate din suma de 30.000 de dolari, necesară pentru intervenţiile la ambii ochi.

Joc online: Camionul De Probe

Obiectiv: Esti un tester junior la fabrica de camioane de spectacol! Testeaza-le capacitatile! Controale: Foloseste tastele Sageti pentru Deplasare/Rotatie, Space – Nitro, S – Sunet, M – Muzica, Q – Pagina principala. [swfobj src=”https://cdn.debanat.ro/wp-content/uploads/2011/07/camionul-de-probe.swf” width=”500″ height=”400″ align=”center” allowfullscreen=”true”]

Top