Stirile din ziua: 7 iulie 2011

Record la contestatiile de la Bac

Ministerul Educaţiei a centralizat situaţia contestaţiilor la bacalaureat, fiind înregistrate 80.160 de solicitări de recorectare a lucrărilor. Cele mai multe, peste 9.000 au fost înregistrate în Bucureşti. Urmează, în acest top, judeţele Suceava şi Prahova.

Timisenii suna aiurea la 112!

Numărul Unic de Urgenţă 112 este apelat abuziv de timişeni! Statisticile arată că, în trimestrul al doilea al anului 2011, 70% din apeluri au fost făcute degeaba. Doar doi dintre cei care au sunat la 112 doar ca să se afle în treabă au fost amendaţi de la începutul anului.

Alin, viclean copil de casa, sapa temeinic la soclul “brandului” Ostaficiuc

Ape tulburi rău de tot, de-a dreptul sulfuroase, în PD-L Timis. Nu una, ci mai multe surse din cadrul filialei vorbesc, în ultima vreme, despre un lucru de neimaginat în urmă cu puțin timp. Cică un deputat obișnuit cu studiourile de televiziune ale “mogulilor”, pe numele lui din buletin Alin Augustin Florin Popoviciu, nu s-ar mai mulțumi cu poziția de prim-vicepreședinte al filialei.

Cosmin Manecan a semnat cu AC Recas

AC Recaş se mişcă bine pe piaţa transferurilor. Formaţia din localitatea timişeană şi-a asigurat, începând cu această săptămână, serviciile mijlocaşului Cosmin Mânecan, care a evoluat ultima dată în Liga a III-a, pentru Millenium Giarmata. Cosmin Mânecan, mijlocaş central la origine, este un jucător care a mai fost dorit de Cosmin Petruescu, antrenorul de la AC

Sandu: „Duru va merge la TAS si va sustine neacordarea licentei”

DNA încearcă să facă lumină în fotbalul românesc. Procurorii anticorupţie au deschis o anchetă, la audieri fiind chemaţi Vasile Avram, şeful arbitriilor, Mircea Sandu, preşedintele FRF, şi Gigi Becali, patronul Stelei. “Naşul” spune că declaraţia sa de la care a pornit totul se referea la un caz petrecut acum patru ani.

Top