Stirile din ziua: 13 iulie 2011

River Deck, gata sa plateasca oricat pentru a ramane in picioare

Patronii clubului River Deck sunt dispuşi să plătească o chirie oricât de mare pentru a scăpa de demolare, dar nu găsesc clemenţă la primarul Gheorghe Ciuhandu. Acesta le transmite că, până nu intră în legalitate, nu se poate discuta despre vreo înţelegere cu municipalitatea.

Evaluarea persoanelor cu handicap, intrerupta peste vara

În perioada 18 iulie – 19 august, activitatea de evaluare la Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor cu Handicap din cadrul DGASPC Timiş este întreruptă. Intreruperea nu va afecta finalizarea dosarelor de încadrare în grad de handicap, verificarea documentelor justificative, verificarea şi programarea dosarelor sau corespondenţa cu persoanele fizice/juridice.

A murit Cornel Fugaru

Compozitorul Cornel Fugaru a murit, miercuri, în urma unui suferinţe cronice. El fusese internat, săptămâna trecută, la spitalul Elias din Bucureşti, după ce starea de sănătate se înrăutăţise. Familia sa a preferat să fie discretă şi nu a vrut să ofere amănunte despre boala de care suferea acesta.

Ministrul Mediului, sub lupa DNA

Premierul Emil Boc nu a fost înştiinţat de Direcţia Naţională Anticorupţie despre o acuzaţie oficială împotriva ministrului Mediului, Laszlo Borbely. Potrivit DNA, Borbely ar fi beneficiat de lucrări pentru amenajarea unui apartament, în schimbul influenţei sale în atribuirea unor contracte de lucrări ale „Apele Române” către o firmă din Negreşti Oaş.

Fara apa calda

Colterm anunţă că, din cauza lucrărilor de modernizare a infrastructurii care se efectuează în prezent în zona Brâncoveanu, miercuri, între orele 8 şi 19, va fi întreruptă furnizarea apei calde de consum la PT Platanilor, 63 şi Văcărescu.

Top