Stirile din ziua: 21 iulie 2011

Marketing de Champions League

De câte ori mergeam să mănânc ceva produse culinare în reţeaua KFC îmi aminteam că prin acest gest banal nu fac decât să pompez bani în clubul Dinamo, duşmanul de moarte al fanilor timişoreni. Era simplu, de câte ori cumpăr pui american din Kentucky, un profit face omul care are franciza pe România, adică Nicolae Badea, preşedintele fostului club al miliţienilor.

Barbatul prins sub masina a murit

Bărbatul de 74 de ani care a fost lovit miercuri de propria maşină a murit la spital. Pensionarul a fost preluat de un echipaj al salvării de la locul accidentului, cu multiple fracturi, dar conştient. Spre seară însă starea bărbatului s-a deteriorat din cauza unor probleme cardiace mai vechi. Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l resusciteze.

Fischermann’s Orchestra: desculti pe mal

Câteva sute de timişoreni au fredonat, miercuri, pe malul Begăi, animaţi de ritmuri din cele mai melodioase culturi ale lumii. 16 muzicieni adunaţi din toată Europa au adus atmosfera a jazz-ului stradal: desculţi, cu ochelari de soare chiar dacă era spre miezul nopţii, cu poncho sau pălării cu paiete.

Poli poate vinde la negru, in ciuda sechestrului pus de ANAF pe jucatori

Marian Iancu are un plan diabolic pentru vânzarea celor mai valoroşi jucători din lotul lui Poli. Blocat de ANAF prin punerea sechestrului, jucătorii sunt sfătuiţi să meargă la LPF pentru a depune memorii de încetare a raporturilor de muncă între ei şi Poli Timişoara. În acest fel vor putea pleca fără nicio problemă de la echipă.

Top