Stirile din ziua: 23 noiembrie 2011

Taranistii intra in reorganizare la Timisoara

Ţărăniştii din Timiş au intrat în reorganizare generală. Cea mai puternică organizaţie a PNŢCD din ţară a adunat deja aproape 5.000 de semnături, atât cât avea “norma” trasată de conducerea centrală. Conform legii, partidele trebuie să adune semnături pentru reconfirmare, înainte de fiecare scrutin electoral.

Deputatii Marius Dugulescu si Gheorghe Ciobanu semneaza initiative legislative ca primarii

În urmă cu două zile, deBanat.ro a publicat un articol sub titlul „Gheorghe Ciobanu și Marius Dugulescu susțin traseiștii politici”. Acesta viza o inițiativă legislativă a unui grup de deputați PD-L, printre care se numărau Gheorghe Ciobanu și Marius Dugulescu, referitoare la modificarea Legii 393/2004 privind statutul aleșilor locali.

Cea mai buna solutie pentru Timisoara, pe pelicula

Milităm împreună pentru Timişoara capitală culturală europeană, o spunem din tot sufletul, avem şi un film premiat în lume, cu care defilăm cu succes. Pelicula produsă de Petru Dorobanţu şi Lezard Films ,împreună cu Asociaţia Culturală Lo Specchio Converso şi regizată de Luca Mazzieri, a primit aplauze la scenă deschisă marţi seara la Timişoara.

Vointa publica va decide soarta cainilor fara stapani din Timisoara

Primăria Timişoara va institui un regulament nou de gestiune a câinilor comunitari. Edilii vor să stabilească inclusiv sancţiuni pentru cei care abandonează pe străzi patrupedele. Legea privind gestionarea câinilor fără stăpân, care permite inclusiv soluţia eutanasierii animalelor, a trecut marţi de Camera Deputaţilor şi va merge la promulgare.

Top