Stirile din ziua: 19 noiembrie 2011

Deputatul Gheorghe Ciobanu pazeste comisia de la rezidentiat

Duminică, 20 noiembrie, are loc primul examen de rezidenţiat în sistem descentralizat. Faţă de anii trecuţi, când examenul era organizat la Bucureşti, acum, acesta se va desfăşura în şase centre universitare, printre ele numărându-se şi Timişoara. Profesorii implicați în organizarea examenului au fost cantonaţi de câteva zile la hotelul Delpack, aparţinând deputatului PD-L Gheorghe Ciobanu.

Timisoara, orasul de odinioara, readus la viata de locuitorii actuali

Autorităţi locale şi judeţene, personalităţi marcante şi simpli locuitori ai orașului și-au găsit timp să participe la audierea public „Timişoara – oraşul de odinioară, uitat sau valorificat?”. Acești oameni au demonstrat, astfel, că le pasă de orașul în care locuiesc, că au idei în ceea ce privește valorificarea, din punct de vedere turistic, a Timișoarei, dar și că, foarte important, au și soluții practice pentru propunerile teoretice pe care le-au înaintat.

Restrictii de circulatie la Arad

În noaptea de sâmbătă spre duminică şi apoi în week-endul viitor va fi oprită circulaţia pe DN7, la Arad. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri administrate de D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul D.R.D.P. Timişoara, la numerele de telefon 0256/246620 sau pot accesa pagina de internet: http://www.drdptm.ro/informatii.htm.

Megaparty cu Nick Warren / FOTO

Super distracție în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Le Cinema. Invitatul special al serii a fost DJ-ul britanic Nick Warren, care a avut grijă de întreținerea bunei dispoziții până spre dimineață. Petrecăreții n-au avut timp nici să se respire, muzica fiind perfectă pentru dansat cât te țin picioarele.

Programul Jean Monnet

Continuăm prezentarea sub-programelor din cadrul Programului de Învăţare pe tot Parcursul Vieţii cu programul Jean Monnet, destinat stimulării predării, cercetării şi reflecţiei privind integrarea europeană în instituţiile de învăţământ superior din întreaga lume.

Iancu pierde in fata lui Sandu la TAS in privinta neacordarii licentei!

Marian Iancu primeşte lovitură după lovitură din partea forurilor sportive internaţionale. După ce FIFA a somat Poli printr-o adresă trimisă pe adresa FRF, a urmat o nouă informare, de această dată din partea Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv. TAS demontează ingineria financiară a lui Iancu şi găseşte fondată neacordarea licenţei.

Poli, somata de FIFA sa achite o datorie catre Slovan Liberec!

Poli Timişoara este somată de FIFA să achite datoria pe care o are faţă de clubul ceh Slovan Liberec, în contul transferului fundaşului Milos Brezinsky. Federaţia Română de Fotbal a afişat pe siteul oficial o scrisoare a forului mondial unde este scris negru pe alb că Poli este obligată, prin decizia Comisiei pentru Statutul Jucătorilor, să prezinte dovada plăţii faţă de clubul ceh.

Top