Stirile din ziua: 18 noiembrie 2011

DSP a preluat cladirea destinata Institutului Oncologic

Clădirea de pe Calea Torontalului, în care va funcționa viitorul institut oncologic, a fost preluată, în sfârșit, de Direcția de Sănătate Publică. Asta, după ce, din cauza unor importante lipsuri din inventar, DSP nu a fost de acord să ia imobilul de la primărie. În plus, un milion de lei, sumă destinată lucrărilor de construcție, s-au întors la Ministerul Sănătății.

Neagoe arunca bomba, lui nea Jean i se inmoaie trompa

Omul de afaceri Sorin Neagoe, patronul firmei de construcţii ItalRom, a lansat o adevărată bombă zilele trecute. Neavând de câştigat prea multe dacă ar minţi, putem să-i dăm crezare atunci când a afirmat că unul din primii patru oameni din Primăria Timişoara i-a cerut şpagă două apartamente. Nu unul din primii trei, nu unul din primii cinci sau şapte sau zece oameni din primărie.

Politia Locala a pornit la vanatoare de soferi care parcheaza ilegali

Polițiștii locali sunt cu ochii pe șoferii care își parchează aiurea mașinile. În numai șase zile, 233 de timișoreni au fost amendați pentru că nu au respectat regulile în ceea ce privește oprirea, staţionarea, parcarea autovehiculelor şi accesul pe străzi cu sens unic. Timișorenii sunt deranjați atât de mașinile lăsate pe trotuare sau care blochează accesul în anumite zone, cât și de taximetriști.

Sunt 100% de acord cu ce spune viitorul presedinte al Romaniei

“Sunt 100% de acord cu ceea ce face Victor Ponta”, spunea recent “viitorul președinte al României”, Crin Antonescu, după ce, probabil, fusese 99% de acord și cu ce făcea Mircea Geoană împreună cu doamna Mihaela, dragostea dumnealui, când se pregăteau să câștige întâia funcție în stat, în 2009. La urma urmelor, e firesc ca liderul liberal să fie de acord cu președintele PSD.

Stanciu: „Sansele, subiectiv vorbind, ar fi putin in favoarea noastra

Daniel Stanciu, managerul sportiv al lui Poli, este şi nu prea încântat de faptul că bănăţenii vor juca, în sferturile de finală ale Cupei României, contra prim-divizionarei Gaz Metan Mediaş. Stanciu ar fi dorit un adversar de genul FC Vaslui sau Oţelul Galaţi, echipe angrenate şi cupele europene.

Top